|
Nu esti logat.
Col#1 2007-10-23 01:32:18
colam si eu o intrebare. acum ceva timp am simtit pe col o mica bubita (si nu era partea de col un pic .... despicata). Offline #2 2007-10-23 06:57:56
Re: colba chiar te examinezi prea mult. degetele tale n-au ce cauta pe col! la colposcopie vei afla daca e ceva in neregula. mami de minuni Offline #3 2007-10-23 07:06:56
Re: colnumai un medic ar putea sa-ti spuna daca ceva e in neregula...totusi, cred ca mergi prea departe cu autoexaminarea. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #4 2007-10-23 07:15:11
Re: colmergi la doctor Lavinia_tia!!!!! noi doar putem sa presupunem dar numai un doctor poate sti cu siguranta ce e acolo.fa-ti timp ptr un control ptr ca e in joc sanatatea ta.pana atunci stai linistita si nu te mai examina atat.nu-ti face nici un bine faptul ca te stresezi! bafta multa! pupici Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|