homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Col

#1 2007-10-23 01:32:18

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

col

am si eu o intrebare. acum ceva timp am simtit pe col o mica bubita (si nu era partea de col un pic .... despicata).

de vreo 4-5 zile am o durere in partea stanga jos si azi am incercat sa vad ce se simte in interior. m-am speriat groaznic... acea "mica bubita" era mult mai mare.

spuneti-mi si mie,va rog, ce sa o intreb pe dr? (merg zilele urmatoare pt o colposcopie)
colposcopia pe care urmeaza sa o fac imi va spune daca am vreo problema, nu???
ce poate fi?

nu imi spuneti, va rog mult, ca ma examinez prea mult...................................................................................

#2 2007-10-23 06:57:56

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: col

ba chiar te examinezi prea mult. degetele tale n-au ce cauta pe col! la colposcopie vei afla daca e ceva in neregula.

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-23 07:06:56

monika27
Full member
Inregistrat: 2007-07-07

numai un medic ar putea sa-ti spuna daca ceva e in neregula...totusi, cred ca mergi prea departe cu autoexaminarea.

Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. puss

#4 2007-10-23 07:15:11

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

mergi la doctor Lavinia_tia!!!!! noi doar putem sa presupunem dar numai un doctor poate sti cu siguranta ce e acolo.fa-ti timp ptr un control ptr ca e in joc sanatatea ta.pana atunci stai linistita si nu te mai examina atat.nu-ti face nici un bine faptul ca te stresezi! bafta multa! pupici

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.