homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu inteleg de ce....

#1 2007-10-22 23:45:27

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

nu inteleg de ce....

De catva timp am o problema....prima data am pus-o pe seama microbului care l-am avut...si care a fost tratat, dar imediat dupa ce am terminat tratamentul am facut sex si am avut aceiasi senzatie: prima oara cand facem sex este totul super ok, dar apoi dupa ce ma duc la baitza sa ma curat si incerc din nou cu lubrifiere naturala sau artificiala am o usoara senzatie de disconfort  si nu inteleg de ce se intampla asta din moment ce sunt lucbrifiata...e posibil sa nu mai fie himenul asa de dilatat sau.......?

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2007-10-22 23:55:34

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Re: nu inteleg de ce....

care himen? Ala s-a rupt, i-ai pus cruciulita, au mai ramas doar resturi asa ca nu te mai gandi la el. Poate ca ar trebui sa lasi mai mult timp intre acte.

Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-22 23:57:49)

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#3 2007-10-23 00:06:41

sweet_di
Full member

n-am zis nimic de nici un himen....poate nu am fost suficient de concisa, sorry big_smile
eu vorbeam de actul normal...
si in legatura cu frecventa....sa stii ca nu e prea des...adik da weekendul asta intradevar a fost mai des, dar in general facem de vreo 2-3 ori pe saptamana...alteori poate si mai rar, dar cam asta e media

Ultima oara a fost editat de sweet_di (2007-10-23 00:08:14)

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#4 2007-10-23 00:19:22

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

sweet_di a scris:

e posibil sa nu mai fie himenul asa de dilatat sau.......?

uite aici ai pomenit de himen .Sau vad eu dublu la ora asta?
ma refeream la intervalul dintre actul in care totul e ok si cel in care apar probleme. Spuneai ca  e vorba de contacte repetate si ca la al doilea contact apare disconfortul.Poate ca ai nevoie de o perioada mai mare de timp intre cele 2 contacte.Asa cum si el are nevoie de timp ca sa isi reincarce bateriile. Ai incercat sa maresti putin durata aceea de timp?

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#5 2007-10-23 11:18:54

sweet_di
Full member

sincer nu....adik la vreo 5 max 10 min ne-am apucat din nou ....
scuze pentru greseala, eram obosita, vroiam sa zic vagin rotfl2 intradevar nu am fost explicita big_smile puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.