homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A IERTA vs. A UITA-2

#20 2007-10-22 18:06:14

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: A IERTA vs. A UITA

Lili_delfi a scris:

dlx iti spun eu: iarta, dar tine minte !!

mi se pare k asta tine la faze unde nu esti prea implicat din pct de vedere sentimental sau unde nu te afecteaza f rau. daca un coleg face ceva aiurea, il ti minte, data viitoare sa nu ii mai dai ocazia, dar daca iti ierti iubitul k cine stie ce a facut, trebuie sa uiti k sa poti sa ai o viata normala, altfel de va bantui tot timpu fapta lui

Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-10-22 18:06:59)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#21 2007-10-22 18:08:48

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Bine ar fi sa putem avea echilibru in toate.
Eu iert, dar nu uit, poate doar trec cu vederea, desi multe lucruri as vrea sa le pot uita.
Tin minte si acum dupa 15-20 de ani rautatile din scoala pe care le-am primit pentru ca eram grasa, tin minte chestiile cu care m-au ranit fostii iubiti si prostiile cu care imi mananca nervii actualul

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#22 2007-10-22 18:12:53

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu iert relativ greu si nu uit ever...
  Ma supar greu,sau ma rog,sunt capabila sa trec cu vdr anumite lucruri,dar si cand sunt dezamagita de ceva iert foarte greu,dapai sa fie ceva rau facut in mod deliberat...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#23 2007-10-22 19:43:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iertam si in final uitam...in cazulmeu iert repede dar nu uit niciodata...si la a 2 abatere ma mai gandesc daca sa iert sau nu...

happy with him...inlove with him...puss

#24 2007-10-22 19:55:15

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu iert si uit... si nu scot ochii niciodata!

Publicitate

loading...

#25 2007-10-22 19:58:40

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

ideal ar fi sa iertam si sa uitam. uneori reusesc, alteori nu..depinde de situatie..

#26 2007-10-22 20:28:14

skumpi
Vizitator

din moment ce ierti...automat uiti...vine de la sine...sunt putzine cazurile in care se iarta dar nu se poate uita...normal k iti mai aduci aminte ... dar asta nu inseamna k n`ai uitat nustiu

#27 2007-10-22 20:29:32

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

dlx a scris:

Ce credeti voi...cum e mai bine? ierti si nu uiti sau uiti si nu ierti? v-ati pus vreodata intrebarea asta?daca nu merita sa v-o puneti, zic eu:) si pana una alta...IERTAM sau UITAM?

cred ca ambele sunt de bun augur este insa aedvarat ca se iarta mai usor insa se uita mai greu.depinde si de gravitate, insa

take me as i am or watch me as i go!

#28 2007-10-22 20:48:03

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Pai depinde de situatie...fazele mai fara importanta poti sa le ierti si sa le uiti... Dar de exemplu mereu am zis ca as putea ierta partenerul daca ma inseala (bine inteles...sa ii para suuuper rau si sa merite sa-l iert), dar nu as putea sa uit asa niciodata si din cauza asta nu as mai continua relatia. Si nu pentru ca i-as scoate ochii mereu (nu as face asta), dar pentru ca nu as putea uita faptul ca m-a inselat si de fiecare daca cand intarzie acasa, sau nu raspunde la telefon sau orice porcarie fara importanta...in momentul ala m-as gandi ca daca ma inseala iar... si din cauza nesigurantei nu ar mai putea continua relatia....chiar daca l-as fi iertat. E vorba de increderea care nu ma exista. Si eu cand zic inselat nu ma refer doar la act sexual...ci si un sarut, sau chiar o incercare de a cuceri alta fata...
Deci depinde de caz, asa cum au zis si fetele.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#29 2007-10-22 20:49:03

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

eu am iertat dar nu am uitat...si mereu fac asa...si nici nu o sa uit vreodata, dar nici nu am mai vb niciodata despre incidentul pe care l'am iertat smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#30 2007-10-22 22:02:44

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

si eu am iertat greselile lu iubi meu dar de uitat nu am putut uita...poate pe parcurs o sa pot uita boacanele lui...
si bineinteles nu numai greselile lui k nu e singuru pacatos...

#31 2007-10-23 00:59:15

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

iert, dar de uitat nu cred ca o sa uit niciodata.asta nu inseamna ca scot ochii, dar nu pot uita.

#32 2007-10-23 01:29:20

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

in mod clar eu iert dar NU UIT!! asa am facut mereu, am iertat cand a fost cazul dar n-am uitat niciodata.. si nici nujt daca am iertat vreodata cu adevarat. Doar lasam de la mine si treceam peste. De uitat in mod clar nu reuseam si la fiecare chestie le scoteam ochii cu ceea ce "iertasem"...

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#33 2007-10-23 12:44:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

faptul ca nu uiti nu inseamna obligatoriu ca scotii ochii cu fiecare ocazie care ti se ofera...insa e chiar nepotrivit sa uiti..asta ar insemna sa te pui din nou in identic aceeasi pozitie si sa iti iei acelasi tip de sut in fond....e ok sa ierti(daca poti si cind poti) insa e de dorit sa nu uiti niciodata...altfel cum ai maiputea invata?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#34 2007-10-23 13:08:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

iert destul de greu si nici nu uit,nu cred ca ai cum sa uiti cand iti iei o teapa cat casa

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.