homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Certificat de celibat

#1 2010-11-30 15:36:53

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Certificat de celibat

A mai scos careva certificat de celibat din Bucuresti? Se poate scoate daca nu esti in tara? Cat timp ia sa se scoata?

#2 2010-11-30 17:04:40

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Certificat de celibat

Cetatenii romani care doresc sa se casatoreasca in strainatate, si carora le este solicitat sa probeze faptul ca nu sunt casatoriti se pot adresa serviciului de Stare Civila, din localitatea unde s-a inregistrat nasterea. Cererea de eliberare a certificatelor se poate face in nume propriu sau prin imputernicit cu procura speciala, autentificata in tara, de un notar public, iar in strainatate, de misiunea diplomatica sau de oficiul consular al Romaniei din statul de resedinta sau intocmite de notarii publici straini si supralegalizate, conform Conventiei de la Haga din 5 octombrie 1961, la Tribunalul din localitatea de domiciliu din strainatate.

ce am gasit pe net. cat dureaza nu mai stiu smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2010-11-30 17:13:24

Monica999
Hero member
Site

Da, gasisem si eu asta. Ma enerveaza asa de tare ca tre sa dau o caruta de bani pe afurisita aia de procura. Brrrr, imi vine sa ii bat!!!!

#4 2010-11-30 17:29:50

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mie nu mi-au dat niciun certifcat de celibat...doar o adeverinta de la Starea Civila in care se specifica faptul ca nu am fost maritata si nici nu sunt in prezent...sper sa fie suficient...si eu o sa ma casatoresc in afara tarii si mi-au cerut acest certificat, dar se pare ca la noi nu se elibereaza asa ceva hmm

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#5 2010-11-30 17:31:25

Monica999
Hero member
Site

Da, dar tot e ceva de la starea civila. Pink, tu te-ai dus in persoana? In cat timp ti-a dat chestia de la starea civila?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.