homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt doctoressa:ajutati-ma!!!

#1 2007-10-23 22:32:41

cristina_ina_18
New member
Inregistrat: 2007-05-09

pt doctoressa:ajutati-ma!!!

buna seara.am si eu o problema putin mai grava....tot timpul dupa ce am contact sexual cu prietenul meu imi apar niste crapaturi undeva in partea de jos a "ei"chiar afara......am fost la ginecolog si mi-a spus ca s-ar putea sa imi apara din cauza ca nu sunt suficient de uda..ok..am incercat si cu lubrifiant si tot degeaba...tot imi apar...si dupa nu pot sa imi dau nici cu crema deoarece ma ustura acele crapaturi,dar nu inteleg de ce imi apar...dar problema e ca numai dupa contact imi apar si dupa ceva timp,sa zic o ora,doua nu le mai am....mi-a recomandat si colpotrophine si tot degeaba....ma puteti ajuta??......... va multumesc din suflet.....

#2 2007-10-23 22:55:03

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: pt doctoressa:ajutati-ma!!!

da cu niste crema de galbenele...si vezi sa nu fie de la epilatul cu lama(daca dai si in sens invers cresterii firului de par) toata chestia asta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.