|
Nu esti logat.
Sexul-mai des sau mai rar?-4#58 2008-09-05 12:20:28
Re: Sexul-mai des sau mai rar?ah ..ma astepta abstineta si nu e bine,si eu vreau des At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #59 2008-09-05 12:44:39
Re: Sexul-mai des sau mai rar?
subscriu #60 2008-09-05 15:23:34
Re: Sexul-mai des sau mai rar?non-stop daca se poate "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #61 2010-12-03 02:46:18
Re: Sexul-mai des sau mai rar?O sa reinvii eu aceasta tema )) cred ca in 2 ani si ceva s-a mai schimbat lumea pe forum si...de ce nu ne-am da si noi cu parerea ? Eu de exmplu prefer mai rar, probabil pentr ca nu simt nici o placere, maximum ceva de genul unei descarcari hormonale (mi-am inceput viata sexuala de curind), probabil ca atunci cand o sa simt si eu ceva , o sa vreau s-o facem cat mai des posibil...dar pina atunci....)))) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #62 2010-12-03 12:49:12
Re: Sexul-mai des sau mai rar?Eu prefer mai des decat acum (bine, nu acuma-acuma cand e inexistent ca-s plecata, ci fata de cum era cand eram acasa). Desi n-am orgasm decat destul de rar, tot vreau sa o fac, chiar si asa pentru ca ma relaxeaza si imi da o stare de bine. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#63 2010-12-03 15:59:08
Re: Sexul-mai des sau mai rar?cat de des se poate si cu cati mai multi parteneri ca asa se capata experienta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|