|
Nu esti logat.
Meclodin si tinizol#1 2010-12-03 22:15:02
meclodin si tinizolpentru trichomonas (care cu tratamentul de la medic nu a trecut) am cumparat la sfatul farmacistei tinizol si miclodin.a mai folosit cineva?sunt bune?daca iau pentru anxietate asentra si xanax e bine?scade efectul vreunuia din ele?dar cu diane 35 interactioneaza?trimiteti doctoressei va rog.astept pareri....ps:rog moderatoarele sa ma scuze ca am postat de 2 ori acelasi subiect,dar din gresala...nu mi-a aparut ca s-a postat ca de obicei.inca o data cer scuze Ultima oara a fost editat de deeyanna (2010-12-03 22:23:24) iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-12-03 22:27:24
Re: meclodin si tinizolar trebui sa functioneze tratamentul asta...insa ma intreb de ce nu o fi functionat cel dat de medic...imi pun intrebarea asta intrucit trichomonasul se trateaza foarte usor si nu ridica probleme deloc, asa incit ma tem ca mai probabil l-ai luat din nou, decit ca nu a trecut.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-12-03 22:45:32
Re: meclodin si tinizolpai am scris acum ceva timp ca mi-a dat tratament cu clotrimazol ovule si flucovim....si nu a trecut..cred ca din cauza ca partenerul nu a fost tratat....si tratamentul a fost pentru candida....desi mi-a iesit trich.cred ca a fost o neatentie din partea medicului...s-o fi confundat sau ceva....acum am luat tinizol doza unica de 4 pastile si pentru el.e ok asa?Sau sa mai iau ceva?am vazut ca multor fete nu le foloseste meclodin si ca le ustura..daca se intampla asta maine cand pun ovulul ce sa fac?sa incerc alte ovule?sau se vindeca cu tinizolul doar.multumesc! iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2010-12-04 14:43:08
Re: meclodin si tinizolhei...cineva ceva? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #5 2010-12-04 20:56:27
Re: meclodin si tinizol
eu zic tu sa pui ovulele alea si sa te ingrijorezi doar daca ai de ce. Nu are de ce sa te usture...oricum ar fi, tratamentul de electie pentru trichomonas e cu metronidazol(ovule SI pastile) indiferent de denumirea comerciala a produsului. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-04 23:21:32
Re: meclodin si tinizolda...la cate postari sunt cred....multumesc mult oricum pt raspunsuri.am inceput cu ovulele azi,a fost ok,nu a piscat sau asa...acum sper sa treaca.multumesc pt sfaturi:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #7 2010-12-05 14:43:32
Re: meclodin si tinizolsucces Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|