homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari vaginale

#1 2010-12-05 15:00:04

AMar
Membru
Inregistrat: 2010-12-05

sangerari vaginale

Am inceput sa am sangerari vaginale cam d la a patra pastila Yasmin(folosesc yasmin cam de 2 ani).La inceput,sangerarile erau de culoare foarte inchisa si mi-a curs si ceva ca un cheag d sange.Am crezut k este din cauza anticonceptionalelor si dupa 9 zile nu am mai luat pastilele(ultima pastila fiind miercuri).Acum sangerarea este ca la ciclu.Ce s-a intamplat?sa fie din cauza anticonceptionalelor?Ar fi trebuit sa continui sa iau pastilele pana la sfarsit?Si se poate ca dupa ce am luat 9 zile anticonceptionalele,sa imi vina ciclul iara?Sangerez cam de 2 saptamani.....

#2 2010-12-05 15:02:46

daenarys
Vizitator

Re: sangerari vaginale

trebuia s aduci folia pana la capat nu sa o intrerupi.acum ti a venit ciclu asta ai patit.trebuia sa mergi la medic si sa vb cu el smile

#3 2010-12-05 15:17:46

AMar
Membru
Inregistrat: 2010-12-05

miercuri am luat ultima pastila si sangerari am avut incontinuuu.daca acum mi-a venit ciclu pt ca am intrerupt pastilele,ar trebui sa imi treaca in catava zile,nu?

#4 2010-12-05 15:25:23

daenarys
Vizitator

nu avem de unde sa stim cat o sa sangerezi mai ales ca te ai cam dat peste cap renuntand asa la ele .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.