|
Nu esti logat.
Mancarime zona genitala#1 2010-12-05 19:04:09
mancarime zona genitalafetelor am si eu o problema. de cateva saptamani am o mancarime pe langa zona genitala si dp scarpinare pielea se face foarte rosie, si cand dau cu crema pt a ameliora mancarimea simt ca s-a umflat sub piele un nodul mic sau ceva de genul. mi se intampla si in stanga si in dreapta langa labiile mari. simt ceva mic la atingere cand pe o parte cand pe alta. asta se intampla doar dp scarpinare. credeti ca e vorba de vreo boala? mentionez ca stau la camin, toaleta impartita la 4 fete..multumesc anticipat Offline #2 2010-12-05 19:58:55
Re: mancarime zona genitalaDaca zici ca ai un fel de nodul, inseamna ca ti se inflameaza ganglionii... mancarime de atata timp nu suna chiar bine, mai bine faci niste analize Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|