|
Nu esti logat.
Colpita#1 2010-12-06 14:31:00
colpitabuna am si eu o problema ......am fost la doctor sa-mi fac o analiza a seretiei si mi-a iesit colpita(nespecificata ,cred).....pe biletu de analize mi-a iesit leucocite pmn si baciul doderlein(care cica e bine ca este) .....la contactul sexual am avut niste dureri usoare ....doctorul a zis ca din cauza infectiei si mi-a dat sa ma spal cu septovag timp de 10 zile...problema e ca pe labile mici mi-au aparaut niste bubite albe cam de 26 de zile care nu dor,nu se sparg, nici nu ma mananca doar ca sunt acolo(doctorita de familie a spus sa nu le confund cu nush ce,doar ca mie nu mi se par normale) ....doctorul nu le-a vazut deoarece ele se vad doar cand intind labia...nush dak ele au aparut din cauza infectiei acolo...bts sigur nu are cum sa fie doarece prietenul meu nu are nici o problema si nici unul din noi nu a mai avut niciodata contacte sexuale cu alte persoane .....astept pareri Ultima oara a fost editat de andreea321 (2010-12-07 10:18:04) Offline #2 2010-12-06 14:33:44
Re: colpita"bubitele" sunt cumva : http://en.wikipedia.org/wiki/Fordyce%27s_spot ? Offline #3 2010-12-06 17:06:33
Re: colpitanu....adica nu cred ca e asa ceva ... mi-au aparut odatata cu infectia asta(si la inceput aveam o senzatie de mancarime dar a trecut) si mi-au mai aparut odata pentru cateva zile cand am folosit un gel intim de la nivea asta prin vara ... Ultima oara a fost editat de andreea321 (2010-12-06 17:08:49) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|