|
Nu esti logat.
Cerviron +contact#1 2007-08-22 09:58:06
cerviron +contactas vrea sa stiu ce se intampla daca am avut contact sexual desi am folosit cerviron trebuie sa precizez k le folosesc seara tarziu iar inainte si dupa am facut spalaturi vaginale cu ceai (iau si jeanine ) Offline #2 2007-08-22 16:11:51
Re: cerviron +contactnu se intimpla nimic...maxim pui ovulele cu cerviron de pomana Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-24 21:30:38
Re: cerviron +contactdaca contactul are loc cu prezervativ tot afecteaza eficacitatea tratamentului cu cerviron? Offline #4 2007-10-24 21:42:10
Re: cerviron +contacts ar putea sa nu...uitate daca nu scrie pe prospectul lor ca "ataca" latexul...dar si cu prezervativele e relevant...sunt cu lubrifiant...deci vb doctoresei...maxim lepui de pomana... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-10-25 11:02:13
Re: cerviron +contactTocmai ca nu vreau sa le pun de pomana....am o infectie cu bacterii si vreau sa scap de ea. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-25 11:06:51
Re: cerviron +contactdaca faci spalaturi dupa ce pui ovulele le pui degeaba.pe toata dyrata trat. vu ovule nu se fac spalaturi decat dupa ce le termini VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-10-25 11:59:19
Re: cerviron +contactnu e valabil la toate tipurile de ovule, ralucaelena!...e de la caz la caz! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-10-25 12:12:23
Re: cerviron +contacttotusi nu am gasit raspuns la intrebarea mea. Offline #9 2007-10-25 12:17:36
Re: cerviron +contacteu cred ca poti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-10-25 12:22:19
Re: cerviron +contact
asta nu stiam VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|