|
Nu esti logat.
Bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?#1 2010-12-06 18:41:15
bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?Bună ziua, tuturor Offline #2 2010-12-06 18:42:03
Re: bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?nu e un fir de par crescut sub piele ? Offline #3 2010-12-06 19:01:58
Re: bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?poate că e şi un fir de păr, dar atunci de ce apare o bubiţă roşie şi mai jos ?n zona unde nu creşte părul. prima bubiţă roşie e ca o muşcătură de ţ?nţar. a doua zonă e aşa ?n piele, iar m?ncărime am şi n zona anală. poate o fi o iritaţie de la apă? sau poate că i mai sensibilă zona ?naintea menstruaţiei şi plus apa, drumul lung sau de la ce să fi apărut? n am folosit prosoapele din hotel.
Offline #4 2010-12-06 19:03:55
Re: bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?iritatie, muscatura de insecta... mai stai si vezi ce se intampla Offline #5 2010-12-06 19:22:22
Re: bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?mulţumesc, heimdall! da, mai aştept c?teva zile. parcă zona se linişteşte după spălăturile cu ceai de muşeţel şi gălbenele şi cu crema. oi vedea. de la capăt şi la drum spre doctor, iar! off!
Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-06 23:45:16
Re: bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?accea bubita rosie ar putea fi un mic cos,se mai poate intampla.. Offline #7 2010-12-07 19:04:51
Re: bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită? probabil că e firul de păr. punctele albe sunt cele Fordyce, doar că uneori parcă se ?nmulţesc. problema e că punctele roşii, ca de la urzicat apar pe zona fără păr.pe labia mare interioară, ?n dreptul clitorisului. nu s nişte puncte definite, par nişte acumulări de lichid, ?ntinsă labia apare aproape ok, doar mici denivelări. mă g?ndeam că s şi acele mici glande ?nfundate. av?nd şi chistul bartholini, momentan retras aproape 100%, s or mai ?nfunda pe acolo ceva glănduţe . chiar nu ştiu să descriu, n arată nici cum, nici coşuri, nici beşicuţe, nici negi. par acumulare de lichid, dar c?nd ?ntinzi labia par doar nici ridicături ?n piele, nu pe piele. nu fac crustă. n am o scurgere anormală, uneori pe labii apare o depunere, dar trece după menstruaţie. c?t despre bubiţa roşie proeminentă, am observat o schimbare. parcă i de la o muşcătură, dar a dispărut m?ncărimea. are culoarea pielii, poate un pic mai deschisă. ultima dată mai epilat chiar ?nainte cu c?teva zile, dar c?t o epilare parţială, puţin de linia chilotului. aşa că nu prea cred.
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|