Buna seara.
Ma numesc Gabi si am 24 de ani. De aproximativ 5 ani iau anticonceptionale, pentru ca fara ele nu am menstruatie. Aproape 4 ani jumatate am luat Marvelon, la sfatul medicului, dupa care in ultimele luni, tot la sfatul medicului am luat Logest, fiindu-mi recomandat fiindca ma ingrasasem cam mult. Tin sa precizez ca am si hipotiroidie si iau L-thiroxin 50 in fiecare zi. Am fost la diferiti medici, fiindca a-s dori sa renunt la aceste anticonceptionale, dar de fiecare data mi s-a spus ca am ovarele lenese si din aceasta cauza nu am menstruatie fara anticonceptionale. Luna aceasta am fost la control la endocrinolog, in alta localitate, si i-am expus doctorului problema mea, mi-a facut analize: FSH: MI-A IESIT 5,5 LH: MI-A IESIT 13 SI PROLACTINA 15. Rezultatele mi le-a dat domnul doctor prin telefon, si mi-a spus doar ca trebuie sa iau Jasmin, pentru ca acestea sunt mai indicate pentru rezultatele ce mi-au iesit...Am inceput sa iau Jasmin, le iau seara pe la orele 22, dimineata cand ma trezesc mi-e rau si mi-e greata...nu stiu care e cauza? sa fie de la anticonceptinale? si in plus, astazi am vazut ca mi-au aparut pe fese foarte multe cosuri mari... As vrea daca se poate sa-mi dati un sfat, ce analize as putea sa mai fac, acum vreau sa ma programez la alt medic...nu inteleg de ce nu pot sa renunt la anticonceptionale? nu exista nici un tratament care sa stimuleze cumva ovarele, sa am menstruatie fara anticonceptionale? sau poate exista ceva tratament naturist? Orice parere e bine venita! Va multumesc din suflet!