homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare peste pastile help

#1 2010-12-07 14:58:43

danihella
New member
Inregistrat: 2010-10-13

sangerare peste pastile help

Am o problema am reluat AC de vreo 4 luni, de obicei imi vine menstruatia dupa 4 zile de la terminarea foliei, de data asta am avut o sangerare in ultima zi in care trebuia sa iau pastila, nu am patit niciodata asa ceva, oare ce s-a intamplat....?!!?

poate ma poate ajuta cineva cu o parere, va rog.

#2 2010-12-07 16:12:41

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: sangerare peste pastile help

le-ai luat corect? in cazul in care ai omis una...sau ai luat alte medicamente cu care a interactionat atunci protectia scade si apare sangerarea...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-12-07 16:15:54

danihella
New member

sicera sa fiu am uitat sa iau pe cea de vineri si am luat-o sambata dim si duminica s-a intamplat cu sangerarea.
Am mai facut asa o data si nu am avut nik...

#4 2010-12-07 16:18:18

YoHanna
Insomniac member

au fost mai mult de 12 ore de intarziere?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-12-07 16:21:52

danihella
New member

cam asa ...de obicei o iau seara la 22 si acu am luat-o dim pe la 10 si un pik

Ultima oara a fost editat de danihella (2010-12-07 16:23:07)

Publicitate

loading...

#6 2010-12-07 16:41:24

YoHanna
Insomniac member

ai depasit cele 12 ore...sau ai fost chiar la limita...iar in cazul asta parerile sunt impartite...
insa eu ti-as recomanda sa te protejezi suplimentar pana se reinstaleaza protectia (k eu asta banuiesc k s-a intamplat de ai avut acea sangerare)

#7 2010-12-07 23:14:06

danihella
New member

Asta nu e o problema, m-am speriat pt ca nu mi s-a mai intamplat si ma gandesc la ce e mai rau .Sper sa nu fie nimic grav si va imi vina probleme ca si pana acum.
Multumec

#8 2010-12-08 10:41:46

Ambergen
New member
Inregistrat: 2008-12-04

BUna ziua,
Sper ca am postat bine.  Acum cateva zile, am vb cu d-na doctor in legatura cu niste sangerari inainte de perioada de ciclu, in timpul pastilelor yasmine. Ei bine, sangerarile nu s-au oprit, blisterul de yasmin l-am termint vineri. Chiar si pana azi, am mici pete de culoare maronie pe chilot, insa nicidecum ciclu. Menstruatia trebuia sa-mi vina luni iar azi este miercuri. Am fost sa-mi fac chiar si un test de sarcina, negativ. Cu toate acestea, sunt ingrijorata/. Sanggerarile mi-au aparut cu 1 sapt inainte sa mi se termine blisterul...
  inainte de a merge la un cabinet de planning, va rog, daca puteti sa-mi spuneti: este normal sau nu. Ce fac daca nu-mi vine ciclul. Si....imi puteti recomanda un cabinet de planning?
   Multumesc mult, A.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.