homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Drept administrativ help me careva???

#1 2007-10-25 16:08:36

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

drept administrativ help me careva???

buna fetelor...am si eu o mare rugaminte...este careva care a terminat facultatea de drept sau de administratie publica?
am o tema de licenta foarte grea si as vrea sa stiu daca ar putea sa ma ajute careva cu articole despre "conceptul de autonomie locala"
am cautat in carti despre aceasta tema ... unele spun ca este alcatuita din consiliul local, consiliul judetean si primar...altele din consiliul local, consiliul judetean si prefect ... iar altele din consiliul local, consiliul judetean, prefect si primar...
nici nu mai stiu ce sa cred...
ma poate ajuta cineva...plz...

#2 2007-10-25 16:18:04

Hanuschak
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-20

Re: drept administrativ help me careva???

mai uite eu nu am terminat, insa sunt studenta in anul II la administratie publica. eu am suportul meu de curs, poate te ajuta cu ceva, nu stiu, daca vrei vedem cum facem si ti-l trimit...scrie in el ceva la un moment dat despre autonomia locala

Don't drink water, fish have sex in it

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.