homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chestionar!!!!

#1 2007-10-24 19:21:56

skumpi
Vizitator

Chestionar!!!!

fetelor...am d facut un chestionar pt faculta`despre studentime, studentii din orasul meu...si trb sa contina 20 d intreb plus raspunsuri...
faza e ca ma tot gandesc si am doar 7-8 intrebari !dak aveti cumva vreo idee..ma rog ..niste intrebari propriu`zise pe care le`as putea introduce in chestionar imi ziceti si mie ?! sa se refere la viata d student, la cadrele didactice etc` !

#2 2007-10-24 21:41:07

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

Re: Chestionar!!!!

cred ca o intrebare despre studiul in strainatate, sau daca ar alege sa studieze in occident si nu in romania s-ar incadra in ceea ce ai nevoie...
e doar o parere smile

Nothing happens without a reason...

#3 2007-10-24 21:47:40

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

cum ati prefera sa se desfasoare procesul de invatamant,sa se bazeze mai mult pe partea teoretica sau mai multa practica(asa e in occident),care dintre ele credeti ca v-ar ajuta mai mult?\cate de mult va indruma cadrele didactice sa va alegeti viitorul(examenul de liceenta\masterul)...sper sa iti fie de folos,acum nu imi mai vine nimik in minte dar cum imi trece prin cap ceva postez.bafta oricum...

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#4 2007-10-25 18:09:01

gabrielasilea
New member
Inregistrat: 2006-09-02

o posibila intrebare : "sunteti multumit de modul de predare?" sau "in ce masura considerati ca facultatea indeplineste asteptarile voastre de la aceasta forma de invatamant?"

#5 2007-10-25 18:13:34

skumpi
Vizitator

ms fetelor...l`am terminat deja !
oricum ms mult...cateva intrebari chiar semanau cu cele pe care mi le`ati sugerat voi

Publicitate

loading...

#6 2007-10-25 18:16:16

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

daca ptr o zi ati fi la conducerea ministerului educatiei ce ati schimba in acest sistem si ce ati pastra?
in ce procent considerati ca va va ajuta facultatea urmata in locul de munca?
ce materie ati introduce in cadrul facultatii pe care o urmati.si de ce?
offf chestionare...esti la psiho ??ca si eu am de facut niste fise de observatie grater((( da mai am timp sa gandesc tb sa le predau peste ceva timp tongue

#7 2007-10-25 18:39:25

skumpi
Vizitator

aham lol is la psiho`...si imi trb la psihologie sociala...dar cum ziceam l`am terminat deja big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.