|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa!am nevoie de un sfat!#1 2007-10-22 17:43:06
Pentru doctoressa!am nevoie de un sfat!Sunt cam speriata!MAma mea se vaita de o durere interioara si parca o arde ceva deasupra sanului stang!ce ar putea sa fie?ea este si bolnava de tiroida sindrom basedof.ar putea sa ia ceva pana ajunge la doctor?multumesc! Offline #2 2007-10-22 19:07:21
Re: Pentru doctoressa!am nevoie de un sfat!din pacate doctoressa nu intra pana maine...mama ta ia ceva medicamente pt tiroida? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-23 11:41:46
Re: Pentru doctoressa!am nevoie de un sfat!anamaria, cind ai asa simptome puternice chemi salvarea sau mergi la spital in urgenta nu astepti pina miine! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-10-25 19:49:09
Re: Pentru doctoressa!am nevoie de un sfat!ia niste pastile pentru tiroida! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|