homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida si tratamentul pt ea

#1 2010-12-05 23:05:36

amyga_bv
New member
Inregistrat: 2010-12-05

Candida si tratamentul pt ea

Buna.Sunt noua pe site si sper ca am scris unde trebuie.Am fost la ginecolog si mi-a pus diagnosticul candida.Mi-a dat tratament ovule Klion si pastile Nizoral 200 mg. Cand am fost la farmacie,doamna de acolo m-a intrebat daca nu mi-a prescris medicul tratament si pentru sotul meu si am spus ca doar mie. Am plecat de la farmacie cu un semn de intrebare. Imi poate spune cineva daca ar trebui sa faca si sotul meu tratament?
Multumesc!

#2 2010-12-05 23:07:20

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Candida si tratamentul pt ea

s-au putea da si el cu crema clotrimazol, chiar daca nu prezinta simptome.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-12-05 23:50:25

amyga_bv
New member

multumesc mult pt raspuns si pt sfat

#4 2010-12-07 00:05:46

iulllia
Membru
Inregistrat: 2010-11-18

si eu am mari probleme cu candida.tratament am facut doar eu(in zadar), dar prietenului meu nu i-a dat nimic.
doctorita a spus ca nu e nevoie, daca nu prezinta simptome.
am intrebat-o si pe doctoressa si a dat de inteles ca nu e nevoie sa ia.
acum nu stiu nici eu ce sa mai cred.

#5 2010-12-07 11:54:17

YoHanna
Insomniac member

mie tot timpu mi-a recomandat ginecologul tratament si pt prietenul meu chiar dak la el niciodata nu s-a manifestat...
si m-am luptat cu candida 5 ani...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-12-08 12:23:56

Bebelushass
New member
Inregistrat: 2009-11-04

si ce tia  prescris pentru prietenul tau ?

#7 2010-12-08 12:27:05

YoHanna
Insomniac member

clotrimazol sau lomexin crema si flucovim 150 (doza unica)

#8 2010-12-08 14:36:32

amyga_bv
New member

mi-am intrebat doctorita de familie si mi-a spus ca automat trebuie sa ia si partenerul aceleasi pastile care ti-au fost prescrise, in cazul meu Nizoral tablete, deoarece din moment ce tu ai si faci tratament si scapi de ea, o sa o iei inapoi de la partener,daca o are. Si e f probabil sa o aiba chiar daca nu are simptome.Deci, pt un efect sigur trebuie tratament si pt partener.

#9 2010-12-08 15:18:00

Bebelushass
New member
Inregistrat: 2009-11-04

da nu are simptone deloc..iar eu numai pot usturimi la urinare  si la perineu zici ca ma o rana ....si  nu o suport secretia aia  e deja deranjanta mai ales cand faci sex am crezut prima data ca mam iritat ....off sunt asa o proasta nu trebuia sa renuntz nici la anticonceptionale....eu ma gandeam sa iau tratamentu de anu trecut lomexin ..daca ma duc la ginecolog abia peste o sapt ma programeaza :-<

#10 2010-12-09 11:42:48

carminne
New member
Inregistrat: 2009-03-26

si eu m-am luptat cu candida. de fapt a fost un cerc vicios, candida -infectii urinare, infectii urinare iar candida. de fiecare data a facut si prietenul tratament, medicul ginecolog spunandu-mi ca e obligatoriu, deoarece poate sa fie doar purtator de microb, iar eu fiind mai sensibila sa iau din nou de la el. Better safe than sorry smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.