|
Nu esti logat.
Oare ce e?#1 2007-10-13 17:59:47
oare ce e?ieri am facut primul moldamin si azi cand m-am trezit,pe langa faptul ca ma doare locul unde am facut injectia,ma dor si toate oasele,ca atunci cand esti racit si te dor toate.sa fie de la moldamin?m-a rascolit in corp? Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #2 2007-10-13 18:20:03
Re: oare ce e?poate ai dormit rau,sau de la vreme...eu am facut 5 ani moldamin si cand imi trecea durerea pe o parte,venea ziua cand trebuia sa fac partea cealalta...si tot asa...eram ca o stropitoare! Offline #3 2007-10-13 18:22:31
Re: oare ce e?eu cand faceam moldamin ma durea piciorul....si locul sa nu mai zic...sunt f periculoase injectiile astea, te dor de faci pe tine #4 2007-10-13 18:40:41
Re: oare ce e?AOLEU am facut si eu moldamin cand eram mai mica ma durea piciorul si urma o saptamana. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-10-13 19:23:54
Re: oare ce e?stiu ca doare ca am facut si mai demult,dar eu fac numai in piciorul drept ca la stangul am niste operatii si mi-e frica sa fac in el,nu cred ca patesc nimic,dar imi e mie frica. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-13 19:46:24
Re: oare ce e?stati linistite.eu sunt una din cele care va face moldaminul si nu patiti nimic .daca va doare f.tare puneti gheata. Offline #7 2007-10-25 14:23:43
Re: oare ce e?eu..in acord cu titlul topicului...vin cu o intrebare... Offline #8 2007-10-25 14:35:49
Re: oare ce e?sa nu fie tot mucozitati ca sa zic asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-10-25 17:36:38
Re: oare ce e?chestiile alea urate de care spui tu sunt toate particulele de praf, fum tigara, si alte alea, care sunt oprite de perisorii din nas de a fi inhalati....si cand iti sufli nasu se elimina... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #10 2007-10-25 20:00:51
Re: oare ce e?stiu si eu ce inseamna moldamin...vai..te dor toate...dar pana la urma trece..apoi ce sa mai zic..k am luat penicilina g tot din 6 in 6 ore...cand am avut aprindere la plamani... suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|