homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Solutii acnee

#1 2010-12-09 14:46:00

deeasunshine
New member
Inregistrat: 2010-10-09

solutii acnee

pentru acnee eu am folosit Dermogent (o solutie din plante de la plafar , in jur de 9 ron ) dermogentul e bun si pentru candida, pentru spalaturi interne. 1 parte solutie 3 parti apa.
Mibazon( crema de la farmacia veterinara, cautati pe net si vedeti ce reultate excelente au cei care l-au folosit! si nu e nici scump , in jur de 7 lei!!!)

mai e si unguentul cu galbenel si propolis, pentru acnee dar si pentru aplicatii exterioare candida!(4 lei)
argila e foarte buna sub forma de masti!
aaa si inca un secret minunat pentru exfoliere,cu actiune abraziva: eu ma spal 1 data pe sapt cu zat de cafea, pe fata si corp! iti face o piele minunata!!! e foarteeeee bun! curata impuritatile si lasa o piele catifelata! si incep sa-mi dispara si punctele negrei si albe! nu am cuvinte cat e de bun. inconvenientul e ca folosesc muulta apa, pentru clatire!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.