homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chiuretaj biopsic

#1 2010-12-09 21:11:06

mihaela_358
New member
Inregistrat: 2008-07-24

chiuretaj biopsic

buna,

am nevoie de cateva informatii si de sfaturi...
tocmai ce m-am intors de la un examen ginecologic si vestile nu sunt tocmai asa cum as fi vrut eu... am ovare polichistice si am un polip pe uter de cativa centimetrii. mi s-a recomandat un chiuretaj biopsic si as vrea sa stiu daca nu exista si alta solutie pt a scapa de acest polip.
nu ma atarge deloc ideea de chiuretaj, ba din contra...
vreau ceva sfaturi, daca pot face altfel decat mi s-a recomandat si daca nu credeti ca am alta alternativa, va rog sa-mi spuneti cam ce presupune interventia si daca stiti care sunt costurile ei. am inteles ca trebuie facuta si o biopsie a polipului si as vrea sa stiu cam la ce preturi sa ma astept.
multumesc!

#2 2010-12-10 12:17:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: chiuretaj biopsic

foarte probabil nu exista alta cale ....nu sunt insa sigura ca se impune indepartarea polipului.
intotdeauna insa e bine sa mergi si la un alt medic, sa ceri o a doua opinie.
costurile variaza functie de locul unde faci interventia si de posibilitatea decontarii totale/partiale cu casa de asigurari
ovarele polichistice sunt o a doua problema de discutat, diagnosticul acestei afectiuni presupunind mai multe criterii....
cum zic, mai intreaba si un al doilea medic(la cabinet, nu pe internet)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-12-10 12:45:19

mihaela_358
New member
Inregistrat: 2008-07-24

Re: chiuretaj biopsic

multumesc pentru raspuns.
o sa cer si a doua opinie, mai ales ca am tot citit lucruri nu asa bune despre chiuretajul biopsic(ca este cumva metoda oarba si este posibil sa nu se indeparteze tot sau sa mai existe si altii ...).
ideea de chiuretaj ma ingrozeste de-a dreptul, chiar daca este vorba despre extirparea unui polip...
inca o rugaminte,daca stiti cumva in cluj o clinica sau un medic bun care sa ma indrume si sa-mi ofere o solutie pt problemele mele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.