homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi explica cineva??

#1 2010-12-10 17:46:36

andreea_grd
Membru
Inregistrat: 2010-08-18

Imi explica cineva??

Poate stie cineva ce se intampla... de 5 luni iau anticonceptinale Logest, exact de cand au inceput problemele.
Dupa prima folie am inceput sa am o secretie ciudata, mai vascoasa, m am speriat, m am dus la medic, mi a zis ca e posibil sa fie candidoza (nu cred ca era cel mai bun medic, desi se zice ca e cautat la mine in oras). Am facut tratament cu fluconazol. Pe moment a trecut iritatia si mancarimea de atunci, cred eu ca de la sine.
De atunci in fiecare luna dupa 2 saptamani de pastile din folie trec prin aceasi situatie, adica secretie vascoasa + disconfort la contact sexual, nici nu se lubrifiaza, ceea ce nu e o problema pt mine in restul timpului.
Luna trecuta am facut si tratament Canesten ovule si fara nici un rezultat.

#2 2010-12-10 18:19:50

alba_tros
New member
Inregistrat: 2010-04-09

Re: Imi explica cineva??

prin 2005 cred, am păţit ceva asemănător. parcă microginon luam şi imediat ce le am luat, după o săptăm?nă, aveam nişte m?ncărimi, usturimi şi o scurgere br?nzoasă. tot aşa mi s a spus că i candidoză. am făcut tratament. simptomele se ameliorau. a apărut menstruaţia şi luna următoare iar. după primele pastiluţe. un coşmar! iar la medic, cică iar candidoză!. am mers la alt medic şi mi a schimbat anticoncepţionalele. smile
mai consultă un medic, fă şi o analiză de secreţie. multă sănătate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.