homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai pot tine situatia in frau....

#1 2010-12-09 00:37:13

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

nu mai pot tine situatia in frau....

Buna,fetele.
Cred ca am ajuns la culmea problemelor cu iubitul meu...(pe langa altele). E foarte clar. nu ne mai intelegem absolut deloc desi ne iubim nebuneste.Probabil si cei 300km sunt o problema desii acum 6 luni ne mergea foarte bine.
Nu are rostul sa zic din nou moarte caprioarei,ne-am vazut,ne-=am iubit,ne potriveam,totul romantic si frumos.
Am un program cat de cat incarcat. Am facut destul de multe greseli in relatie,chiar multe. In utimul timp nu ne intelegem...pur s siplu nu merge.
Am ajuns intr-un stadiu in care parca mi-am injumatatit viata in 2.Aici in provincie,cu prieteni,cu munca,cu parintii si toate celalte si in bucuesti cu un barbat cu care ma vad ocazional si ne iubim nebuneste si ne distram.Parca o iluzie.
In ultimul timp mereu isi gaseste timp sa imi reproseze ceva.Absolut mereu.Eu personal numai suport asta.Este un scorpion foarte convins de el.Eu am devenit prea sensibila pentru lucruriile astea.

Nu vreau sa ma despart de el defel.

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#2 2010-12-09 10:42:04

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Re: nu mai pot tine situatia in frau....

Incercati sa va intalniti sa discutati , sunt sigur ca si el are destule sa-ti zica smile

ente....

#3 2010-12-09 10:51:03

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

si la noi e un pic asemanator, ne vdm doar in weekend, de obicei doar duminik, asa a fost dintotdeauna (in vacante se intampla sa fie mai des), dar de vreo 2-3 luni s-au inmultit certurile.
am vb de multe ori de despartire, dar nu am putut. avem momente si momente. si sper sa fie bine, vad k si el incearca, si eu incerc...
vorbiti, vorbiti si amintiti-va de vremurile bune, va poate impulsiona...

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#4 2010-12-09 11:16:42

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

am trecut şi noi printr-o perioadă asemănătoare (2-3 săptăm?ni), dar ne-a venit mintea la cap ?n cele din urmă şi ne-am calmat. noi ne certăm rar pentru că ne dăm seama că nu ne facem dec?t rău şi zicem stop..discutăm şi totul se rezolvă. e greu să arunci at?ta timp pe fereastră, at?tea momente frumoase. eu zic să vă calmaţi şi să aveţi o discuţie foarte serioasă legată de viitorul vostru, că dacă nu aveţi planuri de viitor, atunci poţi uşor uşor să renunţi la el. dacă aveţi, păi luptaţi ?mpreună. fiecare să lase de la el.

#5 2010-12-09 12:07:30

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

karren de ce nu te muti la el? sau de ce nu se muta el la tine? ai zis de munca..deci presupun ca facultatea o ai terminata...prieteni poti sa iti faci si la el, sau el la tine, parintii ti-i vizitezi, un job poti sa gasesti si la bucuresti....nu stiu toata situatia..ce face fiecare in orasul lui insa ganditi-va si la mutat impreuna

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-12-09 12:08:09)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#6 2010-12-09 13:30:48

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Cel mai bine este sa discutati serios problemele  kram si daca intradevar merita mentinuta relatia cu orice sacrificiu trebuie sa se ajunga la un compromis nustiu altfel.....eu nu vad o relatie fara compromisuri (eu am o relatie de 6 ani si inca mai facem compromisuri) asa ca merita incercat.

Dar pune bine in balanta daca se merita sau nu goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#7 2010-12-09 16:29:24

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

gree, din cate tin eu minte karren e inca la liceu

hjarta

#8 2010-12-09 17:07:51

Constantza
New member
Inregistrat: 2010-12-08
Site

- spui ca va iubiti/ il iubesti nebuneste. de fapt, ce te atrage, ce te leaga de el?
- el ce-ti reproseaza? consideri ca are dreptate? daca are dreptate, consideri ca se poate modifica ceva sau poti intrepta ceva?
- daca scrii pe o coala de hartie, in stanga, tot ce e OK la voi, iar in dreapta, tot ce nu merge, iar apoi cauti sa le pui pe toate intr-o balanta imaginara, la ce concluzie ajungi?

Sexualitatea: despre minte, trup şi suflet, cu inteligenţă!

#9 2010-12-09 23:24:42

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

De mutat,se va intampla in vreun an.
M-am gandit astazi mai in profunzime si am gast sursa,acum ne intelegem si sper sa fie ok.
crecd ca faptul ca nu prea discutam a fost problema tuturor problemelor noastre. ii e frica sa nu se intample ceva si incearca sa ma tine langa el,sa se convinga ca il iubesc...

Ma scuzati fetele ca am scris un mesaj...mai disperat. eram intr-o fata foarte proasta.Acum sa vedem,ce iesa,maine ne vedem si discutam...despre mai multe lucruri,viitor,ce nu merge etc.

Multumesc de suport  puss

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#10 2010-12-10 18:28:30

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

iti tinem pumnii sa iasa cum vrei tu puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.