homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umflatura mica cat un bob de mazare pe una din labiile mici

#1 2010-12-08 22:11:11

NotNow
Membru
Inregistrat: 2010-12-08

Umflatura mica cat un bob de mazare pe una din labiile mici

Buna seara. Sper sa ma puteti ajuta, azi dimineata mi-a aparut pe una din labiile mici o umflatra cat un bob de mazare este destul de tare si daca apas mai tare pe ea simt ca ma doare. Cu o zi inainte m-am epilat cu crema depilatorie iar dupa aceea am avut un contact sexual neprotejat (partener stabil de 4 ani de zile). Ce ar putea fi? Va rog sa ma ajutati! va multumesc anticipat, o seara buna!

Ultima oara a fost editat de NotNow (2010-12-08 22:12:12)

#2 2010-12-08 22:15:13

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Re: Umflatura mica cat un bob de mazare pe una din labiile mici

Poate fi un firicel de par crescut sub piele......incearca sa rezisti durerii si strange cat de tare poti de acea umflatura...vezi...poate iese ceva din ea.Tot asa am avut si eu si am facut ceea ce ti-am scris mai sus si am avut rezultate OK......mi-a iesit un firicel si l-am prins cu penseta....si am scapat:)

#3 2010-12-09 11:40:07

mihaela21
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

buna fetelor...am avut si eu asa ceva de fapt mai mereu imi iese chiar si cumnatamea a avut si vreau sa va zis ca tot asa a facut si a apasat pe el sa scoata eu stiu ce de acolo crezand ca e cos eu stiu ce si i sa facut ditamai bascia de mare...sfatul meu e sa nu incercati voi sa umblati acolo sa stoarceti sau ceva pt ca acolo stiti si voi e cel mai sensibil loc si sa nu faceti altceva mai grav...mai bn dati fuguta la farmacie daca nu aveti prin casa si luati un ungunet sau crema de galbenele ca e cel mai bun efect imediat garantat si mie si cumnatei mele mia trecut imediat chiar intro zi-2 chiar...asa ca bafta si numai faceti dupa capu vostru tummenupp  tummenupp

Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2010-12-09 11:40:46)

#4 2010-12-09 12:48:59

alba_tros
New member
Inregistrat: 2010-04-09

dacă e zona fără păr, ?n cel mai rău caz e o bartholinită. bartholinită e o infecţiei a unei glande. lichidul din ea ajută la lubrifiere. dacă e bartholinită, evită contactele sexuale. poţi da fuga la un ginecolog pentru un tratament contra infecţiei. se iau antibiotice şi probabil ovule. aşa am primit eu. orice traumatism local, precum sexul agravează situaţia. dacă doreşti să ?ncerci, iată şi un tratament naturist. smile se ia o bucăţică de slănină, de preferat să fie de ţară, nu din magazin. tai o bucăţică subţire şi destul de lată ?nc?t să acopere "chistul" barthlini. se fixează bine ?nc?t să nu alunece. după 12 ore schimbă f?şia de slănină. dacă nu e infecţie, acumulare de puroi se va retrage ?n 3-4 zile, dacă se măreşte şi devine dureros şi la mers, şezut, va scoate puroiul.
dintre toate tratamentele pt chistul bartholinii, timp de 9 luni, doar cel cu slănină a funcţionat extraordinar.
asta ?n cazul ?n care e chistul glandei. poate e totuşi un firicel de păr. oricum, băi de şezut cu gălbenele şi ceai de muşeţel şi cremă de gălbenele apoi.
Multă sănătate!

#5 2010-12-09 16:18:32

NotNow
Membru

nu nu e intr-o zona in care sa creasca par, e destul de mica umflatura cam cat un bob de mazare am incercat sa strang insa ma durea foarte tare si am lasat-o balta oricum nu iesise nimic, sunt destul de speriata si cred ca am sa merg la ginecolog  . multumesc mult pentru parerile voastre!

Publicitate

loading...

#6 2010-12-10 19:38:54

alba_tros
New member
Inregistrat: 2010-04-09

dacă ai slănină de casă, te ?ncurajez să ?ncerci! e testat de mine! cu bartholinita m am luptat 9 luni şi aşa am scăpat. respectiva umflătură eu o aveam ?n labia mare şi mică şi ?n timpul contactului sexual devenea dureros. ?ncearcă să eviţi contactele sexuale. am făcut tratament cu pastile micotice şi ovule macmiror, am luat şi antibiotice 7 zile. tratamentul se repeta cu reapariţia chistului. p?nă am dat de cel cu slănină. după un tratament medicamentos, am ?nceput cu slănina. totuşi, poate e un coşuleţ, cine ştie. te ai iritat, eşti ?nainte de menstruaţie...
oricum, mai ?ncearcă şi băi de şezut cu ceai de gălbenele şi muşeţel.
?mi pare rău că trebuie să te confrunţi cu asta. sănătate!

NotNow a scris:

nu nu e intr-o zona in care sa creasca par, e destul de mica umflatura cam cat un bob de mazare am incercat sa strang insa ma durea foarte tare si am lasat-o balta oricum nu iesise nimic, sunt destul de speriata si cred ca am sa merg la ginecolog  . multumesc mult pentru parerile voastre!

#7 2010-12-10 23:22:51

NotNow
Membru

Da am fost azi la ginecolog si mi-a zis ca este doar un cos sper sa treaca repede multumesc mult pentru pareri si sfaturi va pup:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.