homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Reactie alergica???? anticonceptionale si antibiotice??? pls someone

#1 2010-12-11 12:35:43

deeasunshine
New member
Inregistrat: 2010-10-09

reactie alergica???? anticonceptionale si antibiotice??? pls someone

iau yasmin, si am fost la dentist pentru o problema cu maseaua de minte, nu a dat toate, doar jumate, pentru k nu mai are loc, si mi s-a inflamat, s-a creat o "punga" care mi s-a spus k incepea sa colecteze puroi. si mi s-a prescris o reteta pentru amoxicilina antibiotic. am luat doar 3 pastile si m-am trezit, la propriu si la figurat mai intai cu niste pete rosii, care ma mancau f tare, si si n-am rezsistat, m-am scarpinat frenetic pana s-a linistit zona de mancarime. akm sunt niste bube tari la atingere si cam mari, care tot ma mananca. am citit prospectele ambelor, si scrie doar k anticonceptionalele nu se mai absorb asa bine, nu isi mai fac efectul 100% , dar nu scrie de reactie alergica!! poate exista totusi???? va multumesc

#2 2010-12-11 14:46:41

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: reactie alergica???? anticonceptionale si antibiotice??? pls someone

dar unde au aparut aceste pete rosii si mancarimi?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#3 2010-12-11 15:55:39

deeasunshine
New member

mi-au aparut mai multe pe antebratul drept, si pe picioare, pe cel drept in partea superioara inspre interior, si pe celalalt, pe pulpa si pe gamba. pe picioare sunt mai mari ca dimensiune.si se simt la atingere, sunt mai tari decat restul pielii.

#4 2010-12-11 17:43:25

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

nu ai facut vreo intoxicatie alimentara? nu cred ca pot fi de la antibiotice sau de la anticonceptionale

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#5 2010-12-11 18:54:12

deeasunshine
New member

buna. va multumesc pentru k ati citit si ati si raspuns intrebarii mele. am vb cu dr stomatolog si mi-a zis sa stopez administrarea cu amoxacilina, pentru k am alergie la ea! am cautat pe net si exista unii oameni care dezvolta alergii la penicilina, amoxicilina, dar nocorc k exista inlocuitor, cum ar fi eritromicina. eu ma temeam ca nu cumva reactia sa fi fost provocata de la anticonceptionale in combinatie cu amoxicilina! adik stiu k nu e bine administrarea in paralele, pentru k reduce eficacitatea anticonceptionalellor! mi s-a spus nu e exista reactie alergica la combinatia lor, ci doar la amoxiciloina! va multumesc

Publicitate

loading...

#6 2010-12-11 21:08:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

bine ca te-ai lamurit
pe viiotr vei stii si nu vei mai lua amoxicilina. deloc, niciodata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.