|
Nu esti logat.
Probleme fara cauza?#1 2010-12-10 13:17:30
Probleme fara cauza?Buna! Va expun pe scurt problema mea: inca de anul trecut am avut probleme cu menstruatia, in sensul ca intarzia foarte tare, iar ca si cantitate nu foarte mult. Am mers la medic, mi s-a recomandat sa fac un dozaj hormonal in ziua 7,14,21 de la menstruatie, si in urma rezultatului, mi s-a recomandat diane 35. Am mers cu diane pana anul acesta in martie, cand am hotarat sa fac o pauza. Menstruatia a venit 3 luni normal, la termen, dupa care a intarziat cate 3 zile, si in august 29 am avut ultima menstruatie. in oct am facut test, rezultat negativ, apoi am mers la medic. mi s-a recomandat duphaston, dar dupa 10 zile de tratament nu mi-a venit si am mers din nou la control. atunci am avut o surpriza, mi s-a zis ca sunt insarcinata, dar, ptr ca sarcina e mica vom lua drept reper ca si ultima data a menstruatiei 30.09.2010 si nu 28.08.2010. am venit peste o saptamana la control ca sa vedem cum merge sarcina si am aflat ca este compromisa (asa s-a exprimat doamna doctor) si ca va trebui sa fac intrerupere. asa ca , pe 06.11.2010 am facut intrerupere. ceea ce ma ingrijoreaza f tare este faptul ca nu a venit menstruatia nici acum.precizez ca am avut contact sex neprot o sg data, pe 05.12.2010. este normal? cum sa procedez??? ms Offline #2 2010-12-10 14:11:48
Re: Probleme fara cauza?este totusi prea devreme sa faci un test de sarcina de pe 05.12 nu a trecut suficient timp ca sa iti poti da seama (parerea mea), ciudat ca medicul nu si-a dat seama si ti-a recomandat pastile..nu ar strica inca un control la un alt doctor Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2010-12-11 21:20:44
Re: Probleme fara cauza?
adica zici asa:ultima menstra pe 29 august....asta inseamna ca probabil ovulatia a vut loc in jur de 15 august....cind ai ramas gravida...testul ar fi trebuit sa se pozitiveze in jur de 5-7 septembrie...in octombrie la sfirsit probabil ca sarcina ar fi trebuit sa aiba vreo 9 sapt....deci vreo 10 pe 6.11....ma rog. dupa intreruperea de sarcina menstra apare la 4-6 saptamini...deci nu e deocamdata motiv de ingrijorare.Asa ca eu as mai astepta insa e interesant de stiut omul care ti-a recomandat Doane-35 ce argumente a avut(adica ce i-au zis lui analizele alea pe care le-ai facut) si de ce asi decis tu ca trebuie sa opresti Dianele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|