|
Nu esti logat.
Am o problema urgenta ...#1 2010-12-12 17:31:15
am o problema urgenta ...Am facut azi dragoste cu prietenul meu si am observat ca sa scurs sperma afara din prezervativ si am avut si un pic in zona vaginala ... sunt in perioada fertila .. si as vrea sa stiu daca ar trebui sa luam postinor .... as dori sa am cateva raspunsuri cat mai repede daca se poate sa luam masuri cat mai repede multumesc Offline #2 2010-12-12 18:39:09
Re: am o problema urgenta ...
depinde, daca esti sigura ca esti in perioada fertila si daca sperma a ajuns sigur in vagin, daca a fost pe langa nu prea sunt sanse de o sarcina. mai asteapta si parerea fetelor Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2010-12-12 22:04:26
Re: am o problema urgenta ...parerea mea este ca mai bine iei postinor....mai bine sa fii precauta de la inceput decat sa ai dupa aia probleme....sunt sanse foarte mici de sarcina dar totusi sunt....si nici nu cred ca ai siguranat ca sperma a curs numai in zona vaginala si nu a ajuns si in vagin. Ultima oara a fost editat de andutu (2010-12-12 22:05:15) Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #4 2010-12-12 22:07:39
Re: am o problema urgenta ...daca ai un ciclu regulat, calculeaza-ti perioada fertila si in functie de asta ia decizia corecta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2010-12-12 22:12:52
Re: am o problema urgenta ...pai a spus deja ca este in perioada fertila Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-12 22:17:25
Re: am o problema urgenta ...aaa da...nush la ce ma gandeam "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|