|
Nu esti logat.
Sangerare#1 2010-12-12 12:13:30
SangerareFetelor, am o problema...vineri am uitat sa iau pastila..(ciclul mi s-a terminat de 1 sapt), si am luat-o sambata cand mi`am adus aminte...ieri am iesit un pic prin frig si a inceput sa ma doara surd asa burta..cand am ajuns la baie...o pata de sange...nu e chiar mica si ma inngrijoreaza..am mai uitat pastile si alta data,dar nu mi s-a intamplat asa, deci nu cred ca asta ar fi cauza..aveti idee?sa ma ingrijorez>?ce-ar putea fi?azi continua..si e lichid asa..mai lichid ca la ciclu...ma si doare burta.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2010-12-12 14:25:10
Re: Sangerarepai mi s-a mai intamplat sa uit si sa n-o mai iau deloc..si nu am avut spotting...off sper sa fie asta..sunt cam ingrijorata Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2010-12-12 14:28:22
Re: Sangerarepai organismul nostru nu este ca un robot sa reactioneze de fiecare data la fel....eu zic ca e spotting #5 2010-12-12 22:56:49
Re: Sangeraresper sa fie atat...sa vedem cand imi trece..ca vad ca e un spotting mai abundent ca de obicei Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|