|
Nu esti logat.
Reactii adverse acc.....help:(#1 2010-12-04 23:13:03
reactii adverse acc.....help:(buna revin din nou am cautat dar nu am gasit nici o explicatie referitoare la intrebarea mea........am inceput sa iau logest sunt la sf primei folii si miau aparut niste bubite mici si rosii pe piele care mananca groaznic......cred k e urticarie.....am luat clorocalcin pentru k am crezut k am mancat ceva rau dar nu ma trecut....apoi am reciti prospectul de la logest si am vazut k scrie k in primele luni poate da urticarie dar care trece.....a mai avut cineva probleme de genu.....???ar trebui sa le intrerup????nu prea as vrea sa nu le mai iau...(plz help iubesc si sunt iubita:X Offline #2 2010-12-04 23:23:21
Re: reactii adverse acc.....help:(eu la diane35 am patit.doar ca imi era f greata,pana s-a obijnuit organismul cam 1 luna am crezut ca tampesc..dar acum e foarte ok.eu zic ca o sa treaca,este o reactie advers care se intampla la multa lume. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #3 2010-12-04 23:30:04
Re: reactii adverse acc.....help:(da tocmai k am citit pe prospect k poate aparea urticarie da nush ce sa mai fac k ma mananca de mor......si cum am mai zis nu vreau sa renunt la ele pentru k in rest ma simt chiar f ok cu ele......poate imi spune cineva o crema sau ceva.....momentan ma dau cu alifie de galbenele.....doctoreassa as vrea un raspuns daca se poate credeti k o sa treaca???? iubesc si sunt iubita:X Offline #4 2010-12-04 23:42:19
Re: reactii adverse acc.....help:(eu cand am avut problema asta am mers la farmacie si am zis:doamna..uite ce iau...iar a aparut reactia aceasta..va rog ajutati-ma cu o parere..ce sa cumpar sa treaca?sunt sigura ca o sa te ajute si o sa gasesti o crema sau ceva. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #5 2010-12-05 16:16:40
Re: reactii adverse acc.....help:(am fost la farmacie si mia dat alcool mentolat si a zis sa ma dau cu asta si cu alifie de galbenele dar daca persista sa renunt la acc:((si app ink o intrebare memo plus interactioneaza cu acc??? iubesc si sunt iubita:X Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-05 16:37:40
Re: reactii adverse acc.....help:(in legatura cu bubitele nu stiu sa iti raspund...nu mi s-a intamplat. Iubesc si sunt iubita Offline #7 2010-12-05 21:27:14
Re: reactii adverse acc.....help:(doctoreassa daca treci pe aici te rog dami si mie un raspuns acum sunt in perioada de pauza de 7 zile si as vrea sa stiu sigur daca trebuie sa le opresc sau sa le iau in continuare.....o sa imi treaca bubitzele astea daca e considerata in prospect reactie care apare in prima luna dar poate disparea...plz rasp kt mai multe si daca i sa mai intamplat cuiva zicetimi ce ati facut daca vau trecu daca nu.....ms mult iubesc si sunt iubita:X Offline #8 2010-12-06 08:47:03
Re: reactii adverse acc.....help:(efectele adverse pot aparea in primele 3 luni de administrare... Offline #9 2010-12-13 15:55:34
Re: reactii adverse acc.....help:(buna......am trecut de pauza de o saptamana si am inceput azi o noua folie.....bubitzele mele sau mai atenuat nu ma mai mananca asa tare dar nu au disparut in totalitate......credeti k daca am inceput o noua folie sar putea sa se agraveze iar?????nu vreau sa renunt la ele si as vrea un raspuns de la doctoreassa daca se poate ce credeti despre asta....vor trece???? iubesc si sunt iubita:X Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|