homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctoressa, spalaturi vaginale pro sau contra?

#1 2010-03-05 15:47:40

bonniee
Full member
Inregistrat: 2007-09-22

doctoressa, spalaturi vaginale pro sau contra?

ma intereseaza sa stiu daca spalaturile vaginale sunt indicate sau nu? un medic mi-a recomandat sa fac o data pe saptamana. spunea ca multe femei fac tot felul de boli, chiar cancer, pentru ca nu isi curata in totalitate vaginul si raman microbi inauntru. sa fie asa? dar aceste spalaturi nu distrug flora microbiana? eu am probleme cu candida. as dori o lamurire cu privinta la aceasta problema.

#2 2010-03-05 15:48:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: doctoressa, spalaturi vaginale pro sau contra?

spalatul doar cu apa si cu degetul, dupa contactul sexal sau o data pe saptamana, e suficient
cu irigatorul risti sa-ti distrugi flora buna din zona sau sa te zgarii pe col

#3 2010-08-31 21:34:49

o ea
Full member
De la: Vaslui
Inregistrat: 2006-11-25

si daca nu te speli deloc sau numai cand iti aduci aminte e grav? mie una, nu-mi face nici o placere si am o stare de disconfort de fiecare data cand trebuie s-o fac.

daca se foloseste prezervativul mai sunt necesare aceste spalaturi? smile

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#4 2010-09-01 12:29:02

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Mai sunt "necesare" pentru ca iti ramane lubrifiant inauntru.

Mie una mi s-a recomandat sa fac spalaturi cu Tantum Rosa o data 10 zile sau la 2 saptamani si de atunci imi merge excelent.

#5 2010-09-01 12:56:56

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

As avea si eu o intrebare: daca ai relatii sexuale de mai multe ori pe saptamana, chiar si zilnic, ar trebui facute spalaturi dupa fiecare contact? caci mi se pare cam multicel sa faci atatea spalaturi..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#6 2010-09-01 13:29:09

o ea
Full member
De la: Vaslui
Inregistrat: 2006-11-25

AyraBlack a scris:

Mai sunt "necesare" pentru ca iti ramane lubrifiant inauntru.

Mie una mi s-a recomandat sa fac spalaturi cu Tantum Rosa o data 10 zile sau la 2 saptamani si de atunci imi merge excelent.

deci nu scapa nimeni de ele chicot ...

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#7 2010-09-01 14:02:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca nu ai predispozitie la candidoza/ dereglari de flora, eu nu vad de ce ar fi obligatorii spalaturile vaginale... eu una nu fac si am rezultate perfecte la analize... si nici jegoasa nu ma simt big_smile

#8 2010-09-01 14:06:15

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

si mie mi-a recomandat ginecologul sa ma spal inauntru dupa contact, chiar daca folosesc prezervativ! nu e bine sa ramana lubrifiantul acela inauntru! mie mi-a zis ca pot sa ma spal cu ceai de galbenele si asa fac!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#9 2010-09-01 15:36:54

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

dea_di a scris:

si mie mi-a recomandat ginecologul sa ma spal inauntru dupa contact, chiar daca folosesc prezervativ! nu e bine sa ramana lubrifiantul acela inauntru! mie mi-a zis ca pot sa ma spal cu ceai de galbenele si asa fac!

Si daca ai contacte dese, la 1-2 zile distanta? pentru mine e un mare semn de intrebare, parca nu merge sa te speli asa des...

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#10 2010-09-01 16:41:37

daenarys
Vizitator

de spalat te speli la interior dupa fiecare contact.in lipsa lor de 2 ori pe saptamana.daca ai contact in fiecare zi te speli in fiecare zi asa imi aduc aminte ca zicea doctoressa intr-un post mai vechi.

#11 2010-12-13 18:13:49

alexa93
New member
Inregistrat: 2009-08-14

am citit foarte multe articole si chestii despre spalaturile vaginale si in toate am gasit acelasi lucru,sunt recomandate doar la sfatul medicului si in cazul in care suferi de o afectiune ce necesita aceste spalaturi.
si in privinta asta am si eu o intrebare la voi.doctorita mea mi-a prescris o solutie pentru spalaturi,inainte de ovule,
cu o solutie numita CLOTRIMAZOL,pe prospect scrie ca este indicat numai pt uz cutanat si nu se aplica pe mucoase.sunt un pic nedumerita,in prospect nu scrie nimic despre scopul pentru care mi-a fost prescris.voi ce parere aveti?ati folosit clotrimazolul pana acum?sau stiti ceva despre el?

#12 2010-12-13 18:38:03

gargarita
Moderator

alexa93 a scris:

am citit foarte multe articole si chestii despre spalaturile vaginale si in toate am gasit acelasi lucru,sunt recomandate doar la sfatul medicului si in cazul in care suferi de o afectiune ce necesita aceste spalaturi.
si in privinta asta am si eu o intrebare la voi.doctorita mea mi-a prescris o solutie pentru spalaturi,inainte de ovule,
cu o solutie numita CLOTRIMAZOL,pe prospect scrie ca este indicat numai pt uz cutanat si nu se aplica pe mucoase.sunt un pic nedumerita,in prospect nu scrie nimic despre scopul pentru care mi-a fost prescris.voi ce parere aveti?ati folosit clotrimazolul pana acum?sau stiti ceva despre el?

eu inteleg din ce ai scris tu ca ti s-a recomandat o solutie numita clotrimazol  hmm
sigur e solutie? eu stiu de ovule si unguent. unguentul  se poate folosi si in zona genitala, pe mucoase, nu stiu de ce scrie asa pe prospect  nustiu

#13 2010-12-13 19:14:55

alexa93
New member

asta scrie si pe reteta:clotrimazol solutie,iar apoi doctora mi-a spus sa imi fac spalaturi cu ea,inainte sa introduc ovulele si inca un gel pt igiena intima cu efect antibacterian pe care sa il folosesc.sunt nesigura in privinta solutie...

#14 2010-12-13 19:49:59

gargarita
Moderator

la o cautare pe google m-am lamurit ca exista si solutie clotrimazol.

#15 2010-12-13 20:05:42

alexa93
New member

da,exista pentru ca eu am cumparat-o,dar am retineri sa imi fac spalaturi cu ea din moment ce in prospect scrie ca nu se aplica pe mucoase,o sa cer parerea doctoritei dar pana ajung la ea,vreau sa stiu ce parere aveti voi?eu oricum nu o flosesc pana cand nu sunt 100% sigura de ea...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.