homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mai iau o pastiluta???

#1 2010-12-13 22:55:52

anna_20
New member
Inregistrat: 2008-02-24

Mai iau o pastiluta???

Am o raceala de vreo 2 saptamani si tusesc incontinuu...de vreo 3 zile tusesc pana vomit...iau si antibebe Triregol si s-a intamplat sa vomit  in mai putin de 3 ore de cand am luat pastila...in seara asta mi s-a intamplat cam acelasi lucru numai ca  am vomat foarte putin ,dar totusi nu-mi dau seama daca am dat si pastila afara...ce sa fac...sa mai iau inca una sau....daca nu am eliminat-o se intampla ceva daca mai iau una? multumesc supa

"Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..."

#2 2010-12-13 23:10:02

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Mai iau o pastiluta???

mai bine mai ia una sa fii sigura ca protectia se mentine... (nu are nimic daca nu ai eliminat-o si mai iei alta). Insa e important la finalul foliei sa completezi cu alta (sau altele 2 in caz ca ai eliminat 2 pastile de pe aceeasi folie) ca sa fie 21 in total si sa fii protejata in pauza de 7 zile.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-12-13 23:19:27

anna_20
New member
Inregistrat: 2008-02-24

YoHanna a scris:

mai bine mai ia una sa fii sigura ca protectia se mentine... (nu are nimic daca nu ai eliminat-o si mai iei alta). Insa e important la finalul foliei sa completezi cu alta (sau altele 2 in caz ca ai eliminat 2 pastile de pe aceeasi folie) ca sa fie 21 in total si sa fii protejata in pauza de 7 zile.

thanx, Yohanna smile

"Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..."

#4 2010-12-13 23:22:15

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

cu placere smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.