|
Nu esti logat.
Menopauza#1 2007-07-19 20:47:59
MenopauzaFetelor va rog ajutati-ma cu un sfat. Mama mea trece printr-o perioada cam grea - menopauza. Ii este in permanenta foarte cald si cu dispozitia e la pamant. Cunoasteti vreun medicament care ar putea-o ajuta? Poate sa ia ceva vitamine? Offline #2 2007-07-19 20:57:13
Re: Menopauzasa mearga la medicul de familie sa ii recomande ceva, daca nu chiar la gineco. ei vor sti mai bine ce sa ii recomande. mami de minuni Offline #3 2010-12-10 09:42:22
Re: MenopauzaSunt inca foarte noua pe anticonceptionale.ro, insa fiindca tocmai am formulat o opinie pentru un subiect referitor la menopauza, m-am uitat apoi sa vad ce s-a mai scris, in general, despre aceasta perioada de trecere din viata oricarei femei. Am sesizat ca majoritatea femeilor care scriu pe anticonceptionale.ro sunt inca foarte tinere sau tinere, asadar nu sunt foarte preocupate de acest subiect. Insa mi se pare interesant - si lansez "provocarea" aici, fiindca topicul se intituleaza tocmai "Menopauza" - sa vedem daca n-am putea discuta despre... cum ne putem pregati (si daca ne putem pregati) pentru menopauza si pentru perioada care se succede acesteia. Pentru inceput, imi spun ca ar fi bine sa ofer cateva repere de dialog: Sexualitatea: despre minte, trup şi suflet, cu inteligenţă! Offline #4 2010-12-10 12:13:25
Re: Menopauzasunt sigura ca vor fi forumista interesate de subiect... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-12-13 22:43:18
Re: MenopauzaVă rog să mă lămuriţi: am fost azi ?mpreună cu mama mea la un control ginecologic şi dintr-o discuţie ?ntr-alta,i-am spus doctoriţei că eu folosesc BIOCLIN MULTGYN ACTIGEL,iar ea mi-a spus că ăsta e pt mama,care e la menopauză,iar pt mine e LIQUIGEL......Dar,eu nu sunt ?n clar pt că am citit prospectul fiecăruia şi tot am impresia că LIQUIGEL Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-13 22:52:26
Re: MenopauzaLiquigel este lubrefiant Offline #7 2010-12-13 23:09:58
Re: Menopauzae lubrifiant şi e indicat atunci c?nd e uscat vaginul şi nu pt mine ,care vreau să-l folosesc pt ?ngrijirea zilnică.... Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #8 2010-12-13 23:12:59
Re: Menopauzati-am raspuns mai sus... Offline #9 2010-12-14 10:29:05
Re: Menopauza
pentru ingrijirea zilnica foloseste apa... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2010-12-14 21:17:06
Re: MenopauzaMulţumesc mult pt lămurire şi m-am convins că am avut dreptate am greşit c?nd am spus că folosesc ACTIGELUL ?n ?ngrijirea zilnică,?l folosesc numai după contact,după ce mă spăl ?n prealabil....şi aici intervine o altă ?ntrebare a mea: e bine să mă spăl cu apa şi cu degetul(după contact)? Mama spune că nu prea ar fi indicat.... Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #11 2010-12-14 21:24:08
Re: Menopauzae chiar foarte indicat daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|