|
Nu esti logat.
Ce ma fac?!#1 2007-10-26 03:17:40
ce ma fac?!ce ma fac?!mi-a intarziat menstruatia aproape 10 zile.acum 2 luni mi-a intarziat 14 zile dar cred ca a fost din pricina unei raceli ceva,pentru ca apoi mi-a venit,insa inainte sa imi vina,iubitul meu a ejaculat in mine si am luat postinor de frica.dupa aceea,in septembrie mi-a venit mai devreme cu vreo 2 zile sau 3.mi-a venit inainte de 15 nu mai stiu exact ziua sigur.. 11-12 septembrie.acum insa ,in luna octombrie nici urma ca mi-ar veni.suntem in 25 octombrie si nimic.ce ma fac?nu mi-am facut testul..dar maine cred ca ma duc sa cumpar unul ca nu mai pot de stres.mentionez k nu m-am protejat cu prezervativ sau pastile,ci am folosit coit intrerupt.nu folosesc pastile.mi-e frica sa iau.si dak tot nu sunt nici astea sigure suta la suta..ce rost are sa iau ,avand in vedere ca ma pot deforma sau eu stiu mai ce?de aproape un an mi-am inceput viata sexuala si niciodata nu s-a terminat iubitul meu in mine (decat atunci).imi raspundeti si mie va rog?nu vreau sa fie sarcina..nu vreau avort.exista riscul si ghinionul sa fie vorba de o sarcina?astept raspuns. Offline #2 2007-10-26 06:51:09
Re: ce ma fac?!foarte posibil sa fie de la postinor intarzierea. fa testul ala si vom vedea clar. zici ca pastilele nu sunt sigure 100%...sunt sigure insa 98-99% fata de coit intrerupt care e sigur 60% daca nu chiar mai putin...ce rost are sa iei? ca sa nu ajungi ca acum disperata ca ti-a intarziat 10 zile. mami de minuni Offline #3 2007-10-26 14:04:03
Re: ce ma fac?!pastilele sunt sigure 99,99%....of, de cite ori am spus! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-10-27 02:36:25
Re: ce ma fac?!multumesc frumos...o sa merg la un medic sa vad ce imi recomanda.si testul deasemenea o sa-l fac..doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|