|
Nu esti logat.
Colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginal-2#20 2008-12-19 17:14:30
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalda... pai oricum ma duceam la doctor Offline #21 2008-12-22 20:47:57
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna ...am fost diagnosticata cu vreo luna si ceva in urma cu colpita micotica...am avut tratament de 7 zile cu ovule mycoheal sau ceva de genu si flucovim una inainte si una dupa tratament..cred ca a recidivat micoza asta si am tot citit pe aici tratamente pentru colpita micotica.e bine sa repet si eu tratamentul? care l-am avut ma refer.daca nu ce ar fi recomandat ? acu nu pot ajunge la ginecolog si de asta intreb ca nu mai suport simptomele:( ...va multumesc si as dori un raspuns cat mai repede va rog eu mult Offline #22 2008-12-22 21:18:33
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalsau pastila aia care am luat-o inainte si dupa era fluconazol ?? nu mai stiu exact era albastra asta stiu ideea e ca eu cred ca mi-o dat-o ca am luat ceva pentru infectia urinara care am avut-o in acelasi tipm si am facut tratament . si daca repet tratamentul ar trbui sa iau si mycoheal si pastiluta albastra ? Offline #23 2008-12-22 22:44:56
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalrepeta trat dar dupa sarbatori mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #24 2008-12-22 23:59:30
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalmerci mult crys:P o sa merg cu siguranta dar in cazul in care nu gasesc medicamentele recomandate ?? Offline Publicitateloading...
#25 2008-12-23 00:07:05
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalsi pentru mancarimi ce as putea face ? ceva crema este ? stiu ca cel mai bine e sa consult un doctor dar .. pana atunci .. Offline #26 2008-12-23 00:08:45
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginaldeea creatza editeaza te rog msjele ca sa nu treb sa ti dau warn...incearca cu crema clotrimazol... happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-12-28 13:19:11
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna din nou ...am inceput acu 5 zile tratamentul si acuma mi-o venit ...sa continui dupa ce imi trece? Offline #28 2008-12-28 13:23:34
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginaldaca ai ovule de luat, vezi ce scrie pe prospect. scrie daca e ok sau nu sa iei pe perioada menstrei. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #29 2008-12-28 13:23:58
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalvezi cum te simti dupa menstra. daca simptomele au trecut in mare poti sa incerci tratamentul cu iaurt. daca nu mergi la medic si refa analiza de secretie pt ca din cate vad din ce ai scris mai sus acesta e al doilea tratament Offline #30 2008-12-28 13:35:12
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalpai da e al doile ...ideea e ca primu tratament l-am facut cu mycoheal si acu nu am gasit in farmacii si mi-o zis ca e bun si klion D pt ca are acceasi substanta activa.simptomele mi-au trecut. si vad ca pe prospect nu scrie nimic de menstruatie. Offline #31 2008-12-28 13:41:25
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalpoti sa il intrerupi si sa il continui dupa. ar fi mai bine. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #32 2009-01-08 20:40:49
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalV-am promis ca o sa va mai tin la curent cu ce zice doctorita mea, am fost la ea la consult inainte de craciun cu 2 zile si a zis ca sunt santoasa. dar mi-a recomandat melcon ovule 15 zile, o sa incep de sambata tratamentul ca abia le-am gasit ma duc sambata sa le iau. Ultima oara a fost editat de sylvy (2009-01-09 07:43:05) Offline #33 2009-01-08 21:26:52
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalcand iei minipilule se poate ca menstra sa nu vina deloc in pauza Offline #34 2009-02-24 13:03:33
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna, Offline #35 2010-12-15 14:53:41
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna,ma numesc lavinia si am 21 de ani.nu demult am fost la medic si am fost diagnosticata cu vaginita mixta si am primit urmatorul tratament:fluomizin 10g comprimapte vaginale,metronidazol arena 250 mg (mi s-a sp sa le iau dimineata si seara si eu si prietenul meu) si canesten cu care ma dadeam seara inainte de culcare si eu si prietenul.dar nu inteleg de ce si akum mai simt arsusri cand urinez si cateodata si dak nu ma duc la baie.tin sa va spun k am terminat tratamentul de 3 zile si prietenul meu mai are o zi k a uitat sa ia de 2 ori.am citit prospectele si la fluomizin scria k o sa simt ceva arsuri la inceputul tratamentului dar eu ma simtit pe toata perioada tratamentului si akum ceva mai rar dar le simt.vreau sa stiu dak e normal sau nu mi-a trecut inca? tin sa va mai spun k eu numai cu el am avut relatii sexuale si nu am mai avut nici un partener in afara de el dar el a mai avut o partenera inaintea mea.la inceput o perioada destul de lunga am folosit prezervative si de cand nu mai folosim au inceput problemele.nu este an in care sa nu ma duc la ginecolog.el tot spune k il dor rinichii si urina ii e mai inchisa si nu ii e limpede.va rog sa imi spuneti dak e din cauza asta? deja m-am saturat de mine nu stiu ce am,sunt disperata. Offline #36 2010-12-15 16:27:26
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginaldupa tratament ar trebui sa refaci analiza de secretie ca sa fii sigura ca a trecut. vaginita mixta e o infectie cu mai multe tipuri de bacterii/ciuperci, probabil la tine o fi fost candida si gardnerella (sau altceva). "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #37 2010-12-15 17:05:56
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalSterge unul din posturi, Lavinia, ai sa iei warn de la moderatoare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|