homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test secretii vaginale!

#1 2010-12-15 20:30:19

Haritina
Membru
Inregistrat: 2010-12-15

Test secretii vaginale!

Buna seara! In luna iunie anul acesta ,in urma realizarii unui  test de secretii vaginale (citodiagn.secretii vaginale), prin microscopie, am fost diagnosticata cu urmatoarel:
                               -epitelii superficiale si intermediare+++
                               -PMN ++
                               -flora microbiana cu aspect sugestiv de vaginoza bacteriana ('' clue cells'')
                               -levuri +++
                               -absent trichomonas vaginalis
Concomitent am realizat si testul pentru Chlamydia insa rezultatul a fost negativ. Am urmat un tratament de sapte zile cu Metranidazol 250, Flucovim 50 si ovule. Mi s-a recomandat ca dupa terminarea tratamentului sa revin pentru control si eventual pentru un alt tratament dar din motive intemeiate nu am mai fost si simptomenele sunt aceleasi si acum. V-as ruga foarte mult, daca se poate sa-mi comunicati ce tratament sa urmez in continuare pentru ca mi-e aproape imposibil ajung la un medic. Va multumesc foarte mult si imi cer scuze fata de cei dezinteresati de subiect!

#2 2010-12-15 21:55:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Test secretii vaginale!

fara suparere draga mea insa nu vei primi tratamente pe forum....stiu ca ar fi mult mai comod daca s-ar da tratamente aici, insa nu va face nimeni asta.
foarte probabil insa ca ai fix aceeasi problema(vaginoza bacteriana apare din pricina unui dezechilibru de flora si se trateaza destul de greu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.