|
Nu esti logat.
Examen secretie foarte ciudat#1 2010-12-15 20:29:49
Examen secretie foarte ciudatBuna seara. Revin asupra unei probleme care ma macina de 3 ani si acum m-a bagat si mai tare in ceata. Am mai scris pe forum acum o luna si ceva in legatura cu problema pe care o am. De 3 ani fac infectie urinara dupa fiecare contact. Daca iau antibiotic dupa antibiograma, trece, insa dupa contactul sexual revine si tot asa ma invart in aceelasi cerc. Eu sunt in Italia acum si azi am luat analizele de la secretie, care culmea a iesit foarte bine,mai precis: Trichomonas Vaginalis-absent; flora lactobacilara-prezenta+++; flora micotica-absenta; leucocite-absente;clue cells-absente;celule epiteliale-numeroase. Asta e tot. Nici urma de E coli. In Romania la Papanicolau in dreptul la infectii era mereu bifat COCOBACILI si vaginita bacteriana si ultimul Papanicolau in Romania l-am facut in octombrie. E posibil sa-mi fi trecut si flora mea sa fie atat de buna? Totusi ma ustura in continuare de nu mai pot. Am facut si urocultura vineri trebuie sa iau rezultatul si daca am infectie doamna doctor a spus ca o sa-mi dea tratament si dupa tratament daca revine infectia imi va da trimitere la urolog fiindca suspecteaza ca ar fi ceva la rinichi. Acum as vrea sa va intreb si sa va rog sa ma ajutati daca stie cineva mai bine, este posibil sa am probleme la rinichi desi daca iau antibiotic si nu mai am relatii sexuale nu am absolut nici o problema,numai si numai dupa contactul sexual se declanseaza aceasta infectie urinara,ma gandesc ca problemele la rinichi se pot declansa oricand nu numai dupa actul sexual. Si credeti ca e posibil sa-mi fi trecut acea vaginita bacteriana ca prin minune fara tratament fara nimic? Precizez ca secretia din col mi-a recoltat-o pe 11.12.2010 si mie trebuia sa imi vina pe 10 dar mi-a intarziat pana azi. Sau se poate sa fi iesit gresit analizele? Va rog daca ma poate ajuta cineva pt ca sunt foarte debusolata nu stiu ce sa mai cred. O seara cat mai placuta va doresc. Offline #2 2010-12-15 21:42:48
Re: Examen secretie foarte ciudatEu nu cred ca ai nimic la rinichi, am auzit de multe cazuri ca al tau, cred ca in timp se va rezolva. Cauta sa bei cat mai multa apa, ia produse naturiste ( gen urinal akut). Cam cate tratamente cu antibiotice ai facut in acesti 3 ani? La un moment dat zicea cineva de un tratament cu o pastila de biseptol inainte de fiecare contact , pt o vreme...Dar legat de asta cred ca doctoressa iti poate da un sfat mai competent.... Offline #3 2010-12-15 22:12:18
Re: Examen secretie foarte ciudatMultumesc frumos pentru ajutor Rose. Apa beau foarte multa, apa plata cam 2 L pe zi. Offf...in acseti 3 ani am facut cred ca peste 10 tratamente cu antibiotice, toate numai dupa antibiograma,dar degeaba,imi trece pana la urmatorul contact. Am incercat si cu biseptol inainte de contact si dupa,dar degeaba. Nici eu nu cred ca as avea ceva la rinichi de vreme ce totul debuteaza sau mai bine spus recidiveaza numai dupa contact. Daca nu am contact un an doi, 5 nu am nici o problema. Stie cineva cum pot da de doctoressa pe forum,daca ma poate ajuta cu un sfat? Va multumesc! Offline #4 2010-12-15 22:26:05
Re: Examen secretie foarte ciudattania23 s-ar putea ca partenerul tau sa fie purtator si sa iti dea tie inapoi infectia. TL-ai tratat si pe el ? In general barbatii nu au simptome . What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2010-12-16 00:07:00
Re: Examen secretie foarte ciudatDa, a facut si el tratament o data. In acesti 3 ani am avut 2 parteneri, primul si cel actual. Inca de la primul contact am avut aceste simptome, atat cu primul partener cat si cu cel de acum.Multumesc pentru sfat. Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-16 00:18:02
Re: Examen secretie foarte ciudat
Parerea mea e ca nu sunt deloc gresite analizele si nici nu cred ca ai nimic la rinichi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-12-16 10:50:26
Re: Examen secretie foarte ciudatMultumesc din suflet Doctoressa pentru ajutor. Acum sunt mai lamurita,se poate sa fie de la contactul sexual,este adevarat ca uneori nu e destul de lubrifiat acolo. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|