|
Nu esti logat.
Iritatii pe toata pielea corpului#1 2010-11-30 20:39:34
Iritatii pe toata pielea corpuluibuna. de doua saptamani mi-au aparut dintr-odata bubite mici pe maini, piept, spate si picioare care dupa cateva zile au incep sa ma manance. cel mai rau e la dus cand de la apa fierbinte mi se maresc toate si se transorma din bubitele mici pe care le simt doar la pipait in bube rosii si intinse. de la apa calda de dus incep sa usture foarte tare, iar cand vin de la munca din cauza ca mai transpir in tramvai incep sa ma manace si cand ma bag la dus se produce explozia Offline #2 2010-11-30 21:29:05
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiProbabil e o reactie alergica la ceva ce ai mancat, sau la un detergent, sau la o crema ... Cauze pot fi multe. Un dermatolog te poate lamuri cel mai bine. Si tot el iti poate da si un tratament adecvat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-11-30 21:48:52
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiPoate e o simpla alergie sau din cate mi-a zis matusa mea...o forma de psoriazis. Poate ne inselam. Ca tine a mai patit o colega de a mea...si mama. Doar ca pe mama nu o ustura. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2010-11-30 22:01:06
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiHai_faiv ... psoriazisul de obicei nu apare pe piept ... si nici nu se manifesta prin bubitze mici. Are o cu totul alta forma de manifestare (zone cu escoriatii ... aparute mai ales in zona coatelor si in partea din spatele genunchiului). Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2010-11-30 22:31:08
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiColega mea de banca a avut pe piept... eu am zis nu din surse stiintifice, ci din realitate... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-30 22:43:06
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiSI eu zic tot din realitate, un pic documentata ce-i drept. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2010-12-01 08:56:10
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluio sa-mi fac programare la dermatolog sapt asta. am mai fost pana acum cu roseata tenului si nu am rezolvat-o insa cu iritatia asta e mai rau ca ma mananca si e insuportabila. M-am gandit si eu la mancare si rufe (creme de corp nu folosesc ca nu intra in piele), dar mi-e greu sa incriminez ceva. Detergentul e acelasi de foarte mult timp iar mancare am chiar de la mama care face niste feluri gustoase si diversificate. Foarte ciudat... Offline #8 2010-12-01 09:52:20
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiSa ne anunti si pe noi cum decurg lucrurile si ce spune medicul When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #9 2010-12-01 10:39:11
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiEu am avut bube asemanatoare ca alergie la un streptococ. Tot dupa dus/baie se agravau si ma mancau, asa ca am renuntat la sapunuri si am recurs la sampon de bebe ca sa nu ma mai manance in halul ala. Nu au trecut cu nici un tratament, ci doar dupa o saptamana de stat la mare si alternat soare cu apa sarata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2010-12-01 11:12:58
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluimi-e frica sa intreb cat a durat pana ai ajuns la mare yoyolina. Pentru ca la mine o sa ma dureze ceva, abia a venit iarna... Offline #11 2010-12-01 11:17:55
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiCam 8-9 luni si am ajuns din greseala Bine...ziceam ce a fost in cazul meu, asta nu inseamna ca si tu ai aceeasi chestie (sper). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2010-12-01 11:35:16
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluiok, asta nu e de bine. pe mine daca ma tine asa o sa schimb dr dupa dr pana la vara. Plus ca mie nu cred ca-mi prieste sarea, ca dupa ce transpir in drumul spre casa ma manace pielea si la dus incepe sa usture pentru ca ma scaprinasem inainte.... sa vad ce pot sa rezolv la o prima consultatie la derma, desi mi se pare dificila problema asta cu pielea. Offline #13 2010-12-02 21:51:18
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluinoutati.... am reusit sa ma programez la dermatolog dar abia pe 16 dec la Popescu Raluca. sper sa rezist pana atunci, ca iritatia nu da semne sa se retraga. Offline #14 2010-12-16 18:50:18
Re: Iritatii pe toata pielea corpuluibuna. am ajuns la dermatolog pana la urma. norocul meu a fost ca mi s-a redus iritatia de atunci ca era foarte suparatoare, dar au ramas semne pe corp. mi s-a perscris advantan milk, kyzal capsule 10 zile, si calamin. stie cineva daca pastilele kyzal interactioneaza cu antibebe? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|