|
Nu esti logat.
Scurgeri maronii inainte de ciclu cauze#1 2010-12-16 18:01:45
Scurgeri maronii inainte de ciclu cauzeBuna fetelor ...nu stiu sigur daca am scris unde trebuie dar sper sa nu fie problemute. Am o problema care ma tot supara si desi am umblat pe la o multime de ginecologi , inca nu i-am gasit rezolvare. Poate exista fete care sau confruntat cu asa ceva si ma pot sfatui si pe mine. De aproape un an ma confrunt cu scurgeri maronii inainte de menstruatie (2-3-4 zile), in ultimele luni au inceput sa apara si dupa ce se termina menstruatia. Precizez ca inainte de a aparea scurgerile maronii aveam un ciclu regulat la 27-28 zile. Acum s-a micsorat ca si durata la 24-25 zile. Cum spuneam am fost la 3 ginecologi , am facut PAP cu rezultate foarte bune, analize la secretie rezultate bune, monitorizare foliculara pe o perioada de 3 luni care a demonstrat ca ovulatie exista (ziua 12-13), faza luteala oki (12-13 zile), analiza progesteron facuta la 7 zile de la ovulatie valoare buna (19.8)...singurul lucru care nu e prea oki ar fi ovar stang cu aspect micropolichistic. La indicatia medicului am facut tratament cu Diane 35 timp de 3 luni (in perioada asta nu am mai avut scurgeri maronii), dar dupa incetarea tratamentului iar au aparut. Am uitat sa va zic ca in februarie 2010 am ramas insarcinata dar am pierdut sarcina, sa oprit din evolutie la 7 saptamani (hematom si scurgeri maronii) acum iar incerc sa raman insarcinata de 7 luni si chiar daca am nimerit de fiecare data perioada fertila nimic. Ma streseaza scurgerile maronii si desi medicul meu actual zice ca nu crede sa fie o problema ca nu raman insarcinata...eu tind sa cred ca totusi e o dereglare hormonala si ca e posibil sa fie si asta cauza pierderii sarcinii. Ce pot face?....sa schimb iar medicul?...a zis ca nu e cazul de analize mai detaliate in momentul in care mi-am exprimat dorinta de a face profilul hormonal. Offline #2 2010-12-17 00:05:23
Re: Scurgeri maronii inainte de ciclu cauzeSi eu ma confrunt cu aceasta problema. Eu nu am apucat sa imi fac analize hormonale detaliate, dar in general in aceste cazuri se suspecteaza o lipsa de progesteron. Inteleg insa ca la tine nu este cazul...Eu cred ca este ceva legat si de stres, eu asa am facut la mine o corelatie, si din cate am mai citit pe net este posibil...La tine poate fi cauza? Cu siguranta este o dereglare hormonala, chit ca mica, si greu de evidentiat prin analize. Am inteles ca in principiu se regleaza de la sine aceste dereglari, si mai bine nu intervii...Sper sa fie si cazul nostru! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|