|
Nu esti logat.
Problema mea#1 2010-12-17 20:51:21
problema meabuna,am si eu o problema ,de aproximativ o luna am inceput sa iau marvelon 21(anticonceptionale)insa dupa 2 sapt de la inceperea tratamentului sa zic asa ,au inceput sa imi iasa niste cosuri foarte urate in zona T ,crede-ti ca e de la anticonceptionale ?Am o igiena corporala foarte buna ,niciodata nu m-am neglijat iar alimentatia mea este deasemene corespunzatoare .Care ar putea fi problema ,am 20 de ani ,nu cred ca mai e vorba de pubertate divame Offline #2 2010-12-17 21:20:26
Re: problema meati-a prescris un medic anticonceptionalele astea? ai facut echografie transvaginala? Offline #3 2010-12-17 21:46:01
Re: problema meapai am facut o pauza de la anticonceptionale ,le lauam de 1 an divame Offline #4 2010-12-17 22:05:02
Re: problema meaNu cred sa fie de la AC.uri...poate ar fi mai bine sa vorbesti cu un dermatolog...mult succes! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-12-17 22:12:32) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2010-12-17 22:49:30
Re: problema meaam mai fost la dermatolog si imi da mereu aceleasi creme care imi fac mai mult rau si am fost la 3 medici si acelasi lucru mi l-au zis......si acum iara mi-au aparut si nu stiu ce sa mai fac..... divame Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-17 22:51:36
Re: problema meanici eu nu stiu ce sa faci dar pot sa spun, ca in proportie de 90%, nu cred ca e de la AC.uri...mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2010-12-17 22:56:18
Re: problema meams mult ,incepusem sa cred ca era de la anticonceptionale si vroiam sa le schimb,am intales ca poate fi si de natura hormonala ,poate asta e si nu ar trebui sa imi fac atatea griji,insa pentru o femeie care se afiseaza mult in public e foarte important aspectul ....ms mult inca o data divame Offline #8 2010-12-17 23:04:44
Re: problema meaPentru putin! din cate stiu eu AC.urile ajuta la indepartarea cosurilor nu favorizeaza aparitia lor ...poti sa incerci sa discuti si cu un medic de planning...el cu siguranta e mai avizat decat noi... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #9 2010-12-17 23:11:38
Re: problema meaok,ms mult ,dar care sunt cele mai bune anticonceptionale ,am o prietena care ia diane 35 si are f des hemoragii si i-am zis sa mearga la doctor si nu vrea ca a zis ca e normal ,insa mie nu mi se pare normal ,am mai citit si pe net despre acest contraceptiv si am intales ca este doar un medicament pt acnee mai greu insa ...ms divame Offline #10 2010-12-18 00:04:17
Re: problema meacontraceptivul potrivit ti-l poate prescrie doar medicul de planning (cel mai priceput) sau ginecologul, in urma unei echografii transvaginale. mai poate prescrie anticonceptionale si un endocrinolog, in caz de ai probleme hormonale. Offline #11 2010-12-18 10:05:17
Re: problema meanu vad legatura dintre ecogrfia transvaginala si prescrierea de ac? #12 2010-12-18 14:42:19
Re: problema meaechografia se face ca sa vezi starea ovarelor, pentru ca f multe femei au ovare polichistice si la unele sunt mai nasoale chisturile, la altele mai micute. mai ales cand ai probleme cu cosuri, sangerari abundente, dureri mari de ciclu etc (oricare din astea), trebuie investigata starea ovarelor (asa, ca sa stii cum stai). in functie de aspectul asta doctorul iti prescrie anticonceptionale potrivite (asta e unul din aspecte, dar e important).
dermatologul ar fi putut sa iti dea trimitere de analize (parazitologica, bacteriologica), ca sa stii ce tratezi. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-18 14:58:17) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|