homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru ca pe alt topic nu`mi raspunde nimeni :-s

#1 2007-10-27 13:48:00

dyannah
Membru
Inregistrat: 2007-10-27

pentru ca pe alt topic nu`mi raspunde nimeni :-s

As vrea sa ma lamuriti si pe mine cu ceva...
Nu imi vine ciclul regulat si doctorul mi`a prescris duphaston. TRebuie sa imi vina in 28 octombrie, mi`a zis sa astept o saptamana si daca nu imi vine sa iau duphaston.. Problema este ca aseara in 26 am facut sex neprotejat si credem k s`a terminat in mine cesafac ... la 6 azi dimineatza am luat prima pastila de postinor 2 . urmatoarea astept sa o iau peste 12 ore... dupa prima pastila nu am avut nici un fel de reactii adverse... e normal? trebuie sa fie neaparat? dak nu o sa`mi vina ciclul dupa postinor.. sa iau duphastonul? asa cum mi`a zis medicul? si mi`a dat pastile, marvelon, acum la prima menstruatie.. dar nu stiu daca sa le iau, acum ca am luat  postinor.... ??

#2 2007-10-27 13:56:33

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: pentru ca pe alt topic nu`mi raspunde nimeni :-s

daca deja ai postat undeva sterge topicu asta. o sa ti se raspunda imediat ce va fi cineva care sa stie

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-10-27 13:59:29

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Sterge topicul asta sau sterge mesajul de dincolo , altfel incalci regulile si iei warn.
Nu-ti raspunde nimeni pentru ca probabil nimeni nu stie. Cand va sti cineva sa descalceasca itele, ti se va raspunde.
Ai rabdare.
Mie mi se pare foarte complicata situatia in care te-ai bagat singura.Daca trebuia sa-ti vina menstruatia pe 28, inseamna ca nu erai in perioada fertila ieri. Deci ai luat Postinor degeaba. Asta o sa aduca dupa el alte posibile dereglari. Adica s-ar putea sa intarzie si mai mult menstruatia.
Pe de alta parte te contrazici. Spui ca nu ai ciclu regulat, dar stii ca trebuie sa apara menstruatia maine. De unde stii? Cat de neregulat este?
Postinor = hormoni cu polonicul. Duphaston = hormoni. Marvelon = hormoni. Nu stiu daca poti lua atatia hormoni intr-un timp scurt fara sa te pasca vreo dereglare hormonala. Intreaba medicul care ti-a prescris duphastonul daca are sens sa-l iei.
Iar marvelonul - cred ca ar fi bine sa il iei incepand cu prima zi de menstruatie ...  cand o fi aceea...

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#4 2007-10-27 14:15:00

dyannah
Membru
Inregistrat: 2007-10-27

cand am scris topicul asta.. deja am sters mesajul din cealalta parte!!

pai luna trecuta mi`a venit in 28 de aia ma gandeam ca si luna asta ar trebui.. (dar daca iar imi intarzie ca lunile trecute).. de accea am luat postinor.. e normal sa nu am reactii adverse? si trebuie sa sangerez neaparat?

#5 2007-10-27 14:47:21

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

nu trebuie sa sangerezi neaparat,si e posibil sa nu ai reactii adverse!domane,cati hormoni!

Publicitate

loading...

#6 2007-10-27 14:49:10

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

in aceasi situatie am fost eu...dar nu am luat postinor...imi intarziase si mie cm si am fost la ginec si mi-a recomandat duphaston..am luat 2 pastile timp de 7 zile...mi s-a zis sa mai ast p saptamanak imi va veni cm si asa a fost...

#7 2007-10-28 01:11:52

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

analisa...sterge mesajul de aici ca altfel vei primi warn...ti am raspuns dincolo...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.