homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.

#1 2007-10-27 16:09:07

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.

O fi vreun virus? A mai patit cineva asa ceva?
Am reinstalat messengerul si tot nu a aparut lista. Daca intru de pe mobil, o am.
Ce pot sa fac?

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#2 2007-10-27 16:23:33

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Re: A disparut lista cu contacte de pe yahoo messenger.

nu iti mai apare nimic??? Iti apare grupul friends, dar e gol sau nu iti mai apare absolut nimic??? poate ai dat din gresala ctrl H?? Ia incearca.. sau poate ai dat click pe adress book...??

Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-10-27 16:24:43)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#3 2007-10-27 16:30:31

andrada79
Full member

nu apare nici macar grupul
n-am sters-o eu din greseala
ceilalti ma vad online dar eu nu vad pe nimeni
nu e din setari
daca ma cauta cineva, nu primesc nici un mesaj
daca incerc sa adaug pe cineva in lista,imi da eroare(ceva de genul : incercarea a durat prea mult timp.probabil ca adaugarea contactului a reusit)

#4 2007-10-27 16:39:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

s ar putea sa fie un virus...scaneaza ti calculatorul...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-10-27 18:09:10

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

off...si eu am patit, dar nu am pierdut chiar tot doar cateva contacte..nu am putut sa fac nimik..am intrat la iubimeu si am mai luat de la el ce contacte imi lipseau:D
..

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Publicitate

loading...

#6 2007-10-27 18:29:47

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

ca sa fii sigura, incearca sa intri p mess-ul tau de pe alt calculator. Daca de la altul iti apare, inseamna k e ceva din calc tau, dai format bagi iar mess si cred k o sa mearga...

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#7 2007-10-27 20:01:02

andrada79
Full member

nu am alt pc, dar de pe mobil imi vad lista.
a intrat si sotul meu pe messenger.Initial si-a vazut lista de contacte, apoi, dupa sign out si sign in i-a disparut si lui.
E clar ca e ceva din compul meu(mess-ul l-am sters si l-am reinstalat si situatia e aceeasi).
Nu vreau sa formatez hardul.
Inca mai caut antivirusi. AVG-ul nu a gasit nimic suspect.
Ma gandeam ca stie cineva despre ce virus ar putea fi vorba sau ce alta modalitate ar exista de a recupera lista de contacte(mai ales ca nu ma lasa sa reintroduc contactele).

#8 2007-10-27 20:17:49

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

andrada,incearca sa nu mai intri o perioada, lasa pana maine dimineata sa se "linisteasca" .Asa am patit si eu la un moment dat:am intrat la McDonald's de pe laptop,si nu mai aveam nici un contact(pentru monent am crezut ca a facut cineva o gluma proasta :-| ),insa a doua zi,cand am intrat de pe pc'ul de acasa..si'a revenit wink Poate merge..

#9 2007-10-27 20:28:35

cristypuimaria
New member
Inregistrat: 2007-10-04

eu iau pastile anticonceptionale novynett de 6 luni, si de o luna mia aparut o stare de greata, durere in inima durere de cap frontala si dupa cap. greata mia aparut in ziua in care din greaseala am luat pastila 21 in loc de pastila 13 si apoi pastila 20 in loc de 14. apoi cam la 10 zile si restu simtomelor. am facut control la inima si nu am nimic. iau pastile de durere dar nu cedeaza. uneori ma inteapa tare inima si ma doare si mana stanga. toate analizele sunt bune. sufar si de spasmoflie dar iau vitamine si calciu.acu o saptamana am avut o criza si de atunci sa accentuat starea  de rau. ast un raspuns daca putety sa imi spunety daca e de la anticonceptionale sau ce tre sa fac. multumesc !antricipat

#10 2007-10-27 21:51:38

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

cristypuimaria, imagineaza-ti ca tu vorbesti cu prietenele tale despre cat de tare v-ati distrat aseara in club. si din senin apare cineva care spune "azi de dimineata am mancat salata". cum suna? asta e off-topicul.

Nobody home

#11 2007-10-27 23:24:57

andrada79
Full member

right, Nashira! Dar eu nu m-am suparat.
cred ca renunt sa imi mai bat capul in seara asta cu messengerul. Pentru sanatatea mea si a familiei mele.
Intre timp am aflat ca mai sunt si alte persoane in retea care se confrunta cu disparitia misterioasa a listei.
Nu am gasit nici un virus. Pe meebo imi pot vedea lista, dar sunt si acolo in zona crepusculara, pentru ca ori ma deconecteaza in 5 min de 2 ori, ori imi crapa explorerul (mai exact da o eroare in pagina deschisa cu meebo si -> eject cu mine de pe meebo).

#12 2007-10-28 01:46:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

incearca pe www.webmessenger.com poate le vezi acolo...

happy with him...inlove with him...puss

#13 2007-10-28 01:55:18

andrada79
Full member

am incercat si asta.Probabil as vedea-o si acolo, asa cum am vazut-o pe mobil si pe meebo ... dar am incercat sa ma loghez de nu stiu cate ori pe webmessenger si nu reuseam nici dupa 10 minute de asteptare. In week-end am internet cu foarte multe intreruperi sau deloc.
Probabil e vreo problema cu serverul(deoarece mai sunt si altii in retea cu problema asta).
Va multumesc pentru sfaturi. S-a mai facut putina lumina in mintea mea.

Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-28 01:55:44)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.