homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere maronie

#1 2010-12-18 13:40:24

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

scurgere maronie

Buna fetelor! Sunt noua pe aici si sunt cam speriata. Am probleme: ciclul imi intarzie, inainte de ciclu mi-a aparut un nodul la sanul drept, un nodul dureros care se retrage incet incet o data cu venirea menstruatiei(problema asta e recenta) ultima oara mi-a intarziat ciclul o luna, ieri mi-a trecut menstruatia iar azi am observat o scurgere maro. mi-am facut analize de sange si totul e ok. mama zice ca ma va duce la doctor dar se pare ca a cam uitat skitarg zicea sa ma duca dupa ce imi trece ciclul menstrual ca cica asa trebuie. imi cade si parul. nu stiu ce e cu mine. sunt foarte speriata. va rog sa ma ajutati, sa-mi dati un sfat ca simt ca ma urc pe pereti. mentionez ca am 17 ani si nu mi-am inceput viata sexuala si nici anticonceptionale nu iau.

#2 2010-12-18 15:10:08

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: scurgere maronie

Karina cel mai probabil e o dereglare hormonala, nu cred ca e un moiv mare de ingrijorare. Intr-adevar un medic te poate ajuta cel mai bine. Mai aminteste-i mamei tale ca trebuie sa te duca. Parul poate sa cada de la lipsa unei vitamine sau se intampla sa mai cada in anumite perioade ale anului.  Poti lua niste vitamine impotriva caderii parului, nu are ce sa iti faca rau. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-12-18 18:37:33

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

exact in perioada asta am patit si eu cu menstruatia la fel. mi-a trecut si am avut 3 zile o scurgere maronie. probabil este vreo dereglare. cel mai indicat este sa mergi la medic, cu atat mai mult cu cat spui ca nu ai o menstruatie regulata.

#4 2010-12-20 16:58:25

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

multumesc de raspunsuri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.