homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Migrena si logest?

#1 2010-12-15 17:17:09

rorica
New member
Inregistrat: 2008-06-27

migrena si logest?

Am si eu o problema. Deja iau Logest de 6 luni. Pana acum nu am avut probleme. Astazi am avut un atac de migrena cu aura-cel putin asa mi-a spus medicul. Este contraindicat sa iau logest? Deja am inceput sa iau, am luat 4 pastile, daca le opresc imi vine iar ciclul, as e? dar daca termin folia e posibil sa mai am atacuri din astea de migrena? Nu stiu ce sa fac...multumesc!

#2 2010-12-15 17:35:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: migrena si logest?

ai mai avut astfel de migrene pana acum?

#3 2010-12-15 18:47:46

rorica
New member

Da, am avut si inainte de anticonceptionale, am avut o criza din asta in primavara si inca una acum...nu stiu ce sa fac sunt foarte foarte speriata...daca fac accident cerebral??

#4 2010-12-15 18:57:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Gandeste-te de la ce te-a apucat si atunci...poate gasesti un numitor comun.
Nu cred ca e de la AC, asa ca te sfatuiesc sa termini folia si apoi sa iei o decizie in privinta lor.
Nu cumva e de la frig? Poate e o sinuzita sau ceva big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2010-12-15 19:06:53

rorica
New member

Da, s-ar putea sa fie de la frig, ca am iesit in ger fara caciula si chiar m-a durut ceafa rau...am si spondiloza de cativa ani, dar simptomele sunt de migrena cu aura, asa zice si medicul de familie, ca la neurolog nu am ajuns inca...sa vad cum imi e maine. Ma doare capul cand ma aplec in jos, ma doare la frunte, daca stau in frig ma doare ceafa...ma gandesc ca un accident cerebral are si alte simptome, nu? Eu m-am treit dimineata cu vederea asa cu scantei...am stat in pat vreo 20 de minute, mi-a trecut dar m-a luat capul, la ceafa. Acuma nu ma doare nimic, sunt putin ametita asa, dar mi-e mai mult frica sa nu fie ceva mai grav...

Publicitate

loading...

#6 2010-12-15 19:08:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

stai putin, daca te doare cand te apleci si la frig e sinuzita, nu migrena
ai si greturi, sensibilitate la lumina ?
oricum daca le aveai deja dinainte de AC nu cred ca poti da vina pe ele, doar daca sunt mai frecvente sau mai intense acum

#7 2010-12-15 19:53:28

rorica
New member

Da,greata da, sensil=bilitate la lumina da, nasul curge, doare urechea...na, ca sunt si mai confuza...de ce vedeam cu scantei asa? de la sinuzita poate fi??

#8 2010-12-15 22:20:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

rorica, nu intra in panica, nu patesti nimic acum.
totusi daca vezi ca mai faci migrene cu aura va fi de dorit sa nu mai iei contraceptive cu estrogeni

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2010-12-15 22:26:52

daenarys
Vizitator

scanteile nu sunt de la sinuzita....

#10 2010-12-15 23:26:33

rorica
New member

Doctoressa, dar acum ar trebui sa termin folia,nu? Ca abia am luat 4 pastile si mi-ar veni iar ciclul...si daca nu iau pilule cu estrogeni, sa iau din acelea numai cu progesteron? sau sa nu mai iau deloc?
Nu inteleg de ce si cum afecteaza estrogenul migrenele astea, dar banuiesc ca e o discutie mult prea complexa si luunga...M-am speriat pentru ca nu mi s-a mai intamplat de mult sa ma simt asa...dar in seara asta am fost la antrenament 2 ore, n-am avut nimic,nu m-a durut nimic...nu stiu ce sa mai cred.

#11 2010-12-15 23:44:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

rorica, urmareste-ma atent:TERMINA FOLIA, EVIDENT, SI MAI CU SEAMA NU TE PANICA INUTIL!!!!!!
OK, AI FACUT O MIGRENA CU AURA....AI MAI FACUT SI INAINTE SA IEI CONTRACEPTIVE...DACA FACI UNA LA 6 LUNI NU E VREO TRAGEDIE...
oricum, intr-adevar discuta e lunga. pina una alta calmeaza-te vezi-ti de pastile in continuare si, daca vezi ca mai faci migrene cu aura, mergi la medicul de planning sa ti le schimbe.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#12 2010-12-16 08:44:57

daenarys
Vizitator

rorica,uite ca si eu am avut pe un anumit tip de contraceptive migrene groznice e drept insa ca nu le aveam cu aura....le am schimbat si mi a fost mult mai bine.nu iti zic sa mergi sa le schimbi ci sa nu intri in panica,cum zice doctoressa mai sus o migrena la 6 luni fie ea si cu aura nu e asa de speriat.asa ca incearca sa nu intri in panica si o s avezi ca o sa fie bine smile

#13 2010-12-20 20:45:21

rorica
New member

Da, mi-a trecut starea aia nasoala intre timp asa ca pot gandi normal... big_smile Nu stiu ce sa fac, vad ca sunt recomandate pilulele doar cu progesteron, dar mi-e frica de  efectele in timp...sa nu duca la cancere sau alte alea. Cred ca o sarenunt  de tot la orice fel de pilule, cine stie, poate am noroc si mai fac un bebe!! majoreta  majoreta Eu iau pilule numai pentru ciclu, ca sa nu mai fie abundent, desi vad ca nu prea functioneaza pentru mine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.