|
Nu esti logat.
Pls help#1 2010-12-20 20:40:32
pls helpam facut o perioada sex neprotejat si cam de o luna de zile simt un miros foarte neplacut, secretii nu am, se pateaza chilotul un pic, insa mirosul e practic insuportabil, minkarimi la fel nu sint, poate asa spre sfr zilei parca m-ar deranja ceva, dar ma spal si trece, sa fie oare candida?? mariah carey - bye bye Offline #2 2010-12-20 21:27:44
Re: pls helpda, el mai posibil candida e. Offline #3 2010-12-20 22:04:22
Re: pls helpdar am citit undeva ca mirosul e specifc gardenerelei..si am avut citiva ani in urma si am tem ca a revenit..insa nu era asa mirso atunci.. mariah carey - bye bye Offline #4 2010-12-20 22:08:35
Re: pls helpmedicul te va lamuri....e posibil sa fie o bts din moment ce ai facut sex neprotejat1 "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2010-12-21 20:09:57
Re: pls helpam fost azi la medic, si mi-a zis ca e o infectie la ovarul drept, cika cuperca nu are cum sa fie si am intrebat-o de gardenerella si mi-a zis ca s-ar putea sa fie, si mi-a facut indreptare sa dau analize pentru CMV, herpes genital, hlamidie..mi-a zis ca nu e nimik grav..insa ma cam sperie toate analizele astea, dar oricum mi-a dat un tratament : mariah carey - bye bye Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|