homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere ovar stang

#1 2010-12-20 13:32:35

dianatana
New member
Inregistrat: 2009-08-08

durere ovar stang

Buna ziua :) M-am hotarat sa va scriu pentru ca sunt putin speriata...acum o saptamana am avut timp de 2 zile o durere de ovar stang..durerea nu era foarte mare.se manifesta sub forma de crampe...am facut bai fierbinti cu sare, am stat bine imbracata si in urmatoarea zi mi a trecut...Ieri seara mi a fost f frig la picioare (am umblat prin zapada cu niste cizme nu prea adecvate) si acum m am trezit iar cu o durere (nu la fel de mare..mai degraba un diconfort..doar daca ating eu locul simt ca ma jeneaza) tot la ovarul stang. Ce poate fii? Nu am nici "fonduri" sa ma duc acum la ginecolog...si as fi vrut sa stiu cam ce ar putea fi? O raceala netratata? Va multumesc frumos:)

#2 2010-12-20 14:59:32

daenarys
Vizitator

Re: durere ovar stang

da,se poate sa fie o anexita....mergi la medic cand poti,nu e bine sa lasi netratate racelile d egenul asta

#3 2010-12-21 14:20:09

dianatana
New member

asa ma gandeam si eu daenarys...nu stiu c sa fac...am fost ieri la farmacie si i am povestit doamnei d acolo problema si mi a dat sa iau nurofen si seara la culcare indometacin...azi cand m am trezit pot sa spun ca nu ma mai doare la fel..dar eu cum ma asteptam sa mi treaca peste noapte tot speriata sunt...mai iau si azi tratamentul asta si daca panha maine nu mi trece poate i fac curaj si mi fac o programare

#4 2010-12-22 15:34:13

dianatana
New member

este posibil sa ma doara ovarul din cauza ca am intrerupt luna asta anticonceptionalele? Am luat 3 ani fara pauza Novynette si acum m am hotarat sa le las..

#5 2010-12-22 15:39:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

se poate, in ipoteza ca ovulezi... dar daca te doare de mai multe zile nu e asta

Publicitate

loading...

#6 2010-12-22 17:19:13

dianatana
New member

azi e a treia zi..si am sunat peste tot sa mi fac programari la ginecolog si pana in ianuarie nu i gasesc X(...med de fam mi a zis sa iau cuminol unul la 12 h..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.