|
Nu esti logat.
4 saptamani intarziere#1 2010-12-22 21:43:33
4 saptamani intarzierebuna! Am si eu o problema cu care sper sa ma poata ajuta cineva. Am luat timp de trei ani anticonceptionale pe care doctorita m-a sfatuit sa le intrerup pentru doua luni pentru a-mi face un dozaj hormonal. Prima mentruatie fara anticonceptionale a intarziat o saptamana si am avut niste dureri groaznice de spate si de burta, cum nu-mi amintesc sa fii avut inainte sa iau anticonceptionale . Luna aceasta mi-a intarziat deja 4 saptamani si nu sunt insarcinata pentru ca m-am protejat si am facut si 2 teste de sarcina pentru a fii sigura. Ma gandeam sa iau niste pastile pentru a-mi veni fortat insa mi-e km frica de consecinte, de dereglari hormonale sau altceva.Imi poate recomanda cineva ceva??pentru ca vin sarbatorile si nu mai am cand sa ma duc la doctor.Multumesc! The world is a camera so please smile! Offline #2 2010-12-22 23:38:01
Re: 4 saptamani intarziereAceasta intarziere poate fi cauzata din cauza intreruperii. Eu am avut o problema asemanatoare cu asa-zisa pastila de a 2-a zi..in final cand mi-a venit "ciclu" numai ciclu nu era ..era pur si simplu o scurgere maronie. Oricum ar fi bine sa faci o vizita la ginecologul care te-a consultat pana acum sa-ti spuna cauza exacta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|