|
Nu esti logat.
Totul despre testele de sarcina#1 2007-10-29 12:36:32
totul despre testele de sarcinaInitiez acest subiect deoarece sunt convinsa ca multe fete au intampinat probleme cu testele de sarcina, au fost confuze la un moment dat, au avut teste fals negative sau pozitive, poate unele intrebari isi gasesc raspuns aici. Si incep si eu cu o nelamurire. Un test de sarcina care apare slab pozitiv dupa nici o ora de la efectuarea lui cum se traduce? SI cand s-a uscat pozitiv clar? Am facut sute de teste la viata mea, cu exceptia acestuia si a inca unuia, negative de la inceput, au ramas negative. EU am avut UM pe 13 oct., survenita la 1 sapt. de intarziere, cu 4 teste negative, unul ceva ciudat, un firicel slab jumate din a doua linie. A venit ciclul, a fost ok. Acuma, cand teoretic as fi in perioada ovulatiei, datorita faptului ca de ceva vreme am sanii angorjati (ma "simt" gravida) si tinanad cont ca am avut o sapt de intarziere de ciclu nejustificata, am facut un test de sarcina care s-a pozitivat slab dar nu in primele 5 min ci in decurs de o ora pana au devenit 2 linii clare la uscare. Test prost? Sau nu trebuie luat in considerare? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #2 2007-10-29 12:38:19
Re: totul despre testele de sarcinadaca testele nu se pozitiveaza in intervalul scris pe prospect atunci nu trebuiesc luate in considerare. mami de minuni Offline #3 2007-10-29 12:38:39
Re: totul despre testele de sarcinatrebuie sa se pozitive in primele 5 max 10 min...dupa o ora nici nu mai are rost sa il mai citesti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-10-29 12:42:20
Re: totul despre testele de sarcinamultumesc! pt linistea mea voi repeta unul maine dimineata la prima ora, acela a fost facut vineri dupa amiaza There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|