|
Nu esti logat.
Intrebare:Amanarea sau grabirea menstruatiei-2#20 2010-12-19 16:28:58
Re: Intrebare:Amanarea sau grabirea menstruatieibuna, am o mica problema...de revelion am o petre :sm: :trombon: cere.....si as vrea sa grabesc sau chiar sa aman menstruatia.... cum pot face :nocry: ?? va rog HELP ME!!... :| am doar 15 ani...:D..( inca nu am avut contacte sexuale)...as vrea o pilula ceva....va rog sa ma ajutati...sunt DISPERATA! Ultima oara a fost editat de anastasia556 (2010-12-19 17:48:56) Offline #21 2010-12-23 12:38:30
Re: Intrebare:Amanarea sau grabirea menstruatieiAnastasia, te rog eu, nu fa prostii ca nu e cazul...Asculta-ma! Lasa natura sa isi continuie cursul normal, o petrecere nu e un motiv sa te implici la 15 ani in asa chestii ... Petrecere de astea au sa mai fie cu zecile. Vezi sa nu faci mai rau. Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|