|
Nu esti logat.
Despre cancerul de col uterin si recidiva#1 2007-10-12 17:07:47
Despre cancerul de col uterin si recidivaam o intrebare pentru medicii de pe acest forum. Offline #2 2007-10-12 18:57:45
Re: Despre cancerul de col uterin si recidivaai spus ca s-a scos TOT afara...si apoi ai spus ca a reaparut in partea sup a uterului. deci nu s-a scos tot... Ultima oara a fost editat de mika (2007-10-12 19:00:21) Offline #3 2007-10-12 19:43:56
Re: Despre cancerul de col uterin si recidivaeu asa am inteles, ca respectiva doctoritsaa scos tot. eu am info dintr-o a doua sursa si de asta poate nu ii tot corect, insainfo de baza la sigur ii asa. nu este vorba sarenuntse la chimio in favoarea tratamentului naturist. il va face in paralel. Offline #4 2007-10-15 11:08:25
Re: Despre cancerul de col uterin si recidivadin pacate la virstele tinere riscut de recidiva e mai mare....zic la fel ca mika...daca e in partea de sus a uterului rezulta ca avem inca uter...deci nu s-a scos tot...si nici chiar despre recidiva nu putem vorbi...nu e tot cancer de col...col probabil ca nu mai are Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-10-29 02:17:04
Re: Despre cancerul de col uterin si recidivavreau si eu sa va rog sa imi explicati ce rezolvare exista pentru cancer de col si mai mult (ma gandesc la ceva intins foarte mult). Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-29 07:07:31
Re: Despre cancerul de col uterin si recidivasunt cazuri in care se indeparteaza inclusiv vaginul iar pt alte bucati restante se face radioterapie + chimioterapie...dar cand e atat de intins cam exista si metastaze si nu prea mai ai ce face. mami de minuni Offline #7 2007-10-29 13:11:45
Re: Despre cancerul de col uterin si recidiva
stiu pe cineva care a avut celule precanceroase pe col si i*au disparut prin regim de 40 de zile NUMAI cu suc de legume!!! Regim luat din AS. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|