|
Nu esti logat.
Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((#1 2010-12-23 21:28:45
Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((Mama azi a dat analiza la singe si i-a fost depistat asa numitul "zahar in sange" Ereditar nu e predispusa diabetului.. Presupunem ca ar putea fi de la serviciul FOARTE stresant pe care il are Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #2 2010-12-23 21:40:45
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((Uita-te in analiza, si scrie valoare analizei mamei, si limitele normale ale laboratorului. Offline #3 2010-12-23 21:45:08
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((Revin in vre-o 2 ore cu rezultatul concret...am auzit doar cand ii zicea asistenta ca are 16.... ce-o fi 16 , nu stiu... apoi vorbea cu o ruda...si la fel aceea ii zicea ca sotul ei a avut 16 cativa ani in urma, dupa dieta stricta a scazut... Nu aruncati cu pietre....dar poate 16 e egal cu 160 ?? O sa ma pot uita pe foaia de la analiza doar peste cateva ore.... Revin cu detalii:(( Ultima oara a fost editat de Orange (2010-12-23 21:45:49) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #4 2010-12-23 21:52:35
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((Hey diabet t ajut eo cu orice.Prietenul meu are,nu t speria nu e dracu asa de negru,nu s vindeca e drept,dar cu ajutor si sustinere t obisnuiesti .. Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2010-12-23 22:02:08) Offline #5 2010-12-23 22:13:44
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((
Pe cuvant ca esti FOARTE draguta..si mai ales receptiva...situatia nu e din cele mai placute dar o accept cum este..dupa ce mi s-au uscat ochii de la atita plins, am privit la rece situatia si am incercat sa caut solutii(azi pe site, maine merg mai departe... )
asta-i ideea , ca azi deja e prea tirziu pentru a cere consultatia unui medic si pentru a face analizele necesare...stim doar ca zaharul e mult deasupra limitei normalului...ceea ce ma mentine optimista e ca mam nu e predispusa ereditar la Diaber...poate fi totusi doar "glicemie ridicata" Daca inteleg eu corect situatia...
Unde o primim sau eventual unde o gasim s-o cumparam ?? Poate fi asa informatie pe net ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-23 22:37:44
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((La auzirea acestei vesti este normal un soc . Asteapta analiza detaliata , nu te uita doar la indexul Glicemic deoarece acela e doar de moment iar el poate varia din cauza stresului sau consumului excesiv de dulciuri / sucuri bogate in zahar(cola/pepsi) ,uitate la Hemoglobina glicozilata (trebuie sa fie sub 7 ) - ea reprezinta valorile glicemiilor in ultimele 3 luni . Si eu sufar de diabet zaharat tip1 insulino-dependent ... la inceput e un chin dar dupa 1-2 luni te obisnuiesti , sti sa il mai "pacalesti" etc.. . Mama ta avand aceasta varsta este predispusa la diabet tip 2 ( sa speram ca e doar o alarma falsa ) iar acesta impune medicamente ce se iau pe cale orala , un regim alimentar , sa aibe grija la grasimi si prajeli . Asteapta analiza si posteaza care sunt valorile . Multa sanatate si bafta . Offline #7 2010-12-23 22:39:22
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((Am zis eo ca le are cu analizele. .Cartea da se poate gasi si in librarii sau comanda pe net...alimente.. hmm uite poate t ajuta asta : http://www.eva.ro/sanatate/endocrinolog … 21660.html si asta : http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/du … nge-974809 . Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2010-12-23 22:42:35) Offline #8 2010-12-24 00:47:12
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((dar avea simptome ? adica senzatie de gat uscat noaptea, urinari frecvente, scadere/crestere in greutate, lipsa poftei de mancare, foame exagerata ? Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2010-12-24 00:49:01) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #9 2010-12-24 00:55:53
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((
Da, avea niste simptome dar de mai mult timp (cativa ani), defapt cam de cand e stresata 24/24 cu serviciul acesta Ca simptome era in primul rind setea permanenta si in al doilea rind - urinari frecvente.. in legatura cu foamea ?? Pai mama si este plinuta (mai mereu a fost) cu toate ca in viziunea mea maninca chiar putin... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #10 2010-12-24 01:05:01
Re: Mama mea a fost depistata cu DIABET ... AJUTOR! =((((eu zic sa va calmati amandoua in primul rand . si apoi sa se duca sa-si faca o glicemie indusa. mi se pare sfanta in cazuri din astea. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|